Ja, jag är också människa

Lika bra att skriva överskriften så att inte nån jävla idiot får för sig att jag exkluderar mig själv från övriga mänskligheten;-) Visserligen så kan det ibland kännas så men hursomhelst så reagerar jag med ilska och total trötthet över tingens och framförallt människornas framfart.....Senaste dagarna har man läst i tidningar, kollat några debattprogram och lyssnat på andras samtal.....

Människan dumhet är stundtals total.....några smågrejor

Paret som tog smslån för att betala av sina....smslån! Och hamnade i en skuldfälla modell BIGGIE! De syntes på teven igårkväll också och säga vad man vill...Det är obetalbart dumt att göra som de gjorde...MEN sen att få skylta i teven med detta och stå framför en vägg med sedlar där de två programledarna talar om vad som gäller och rycker sedlar från en plats och sätter dem på en annan plats på väggen....för att sedan hurtfriskt säga att nu ordnar det sig, nu vet ni vad ni har att göra och därefter glatt traska ut ur rummet känns ju  bara ännu dummare....Nu fick de visserligen hjälp med ytterligare ett lån för att klara av den stundande månadskostnaden, som var på 70 lax! Men programledare som på något kvasipsykologiskt sätt sätter de två människorna i en stentrapp och låter dem ta ett par steg i taget efter att de fått säga vad de ska göra...typ...

" jag ska sluta ta smslån"....

"ja, bra...då får du gå två trappsteg uppåt, nu har du kommit någon vart"

"vi ska börja käka och köpa bättre, billigare mat"

"kanon! Då kan du också ta två trappsteg, bra insikt där"

Men snälla! Vad är det för skit de håller på med? Hjälpen de behöver består fan inte av att springa i en stentrappa medans någon ringa utbildad amatör pushar på, trams!
Det är i sådana lägen min egen önskan består i av att en John McClane kastar sig in i handlingen...gärna från vänster....utrustad med ett pumphagelgevär och gärna i slowmotion...och blåser hela skiten bort från skärmen i en galant kaskad av underutvecklade blodplättar.....

-------------------------------------------------------

En annan sak, väldigt lokalt......Nu är jag förresten riktigt irriterad, hade redan skrivit den här texten och när jag skulle ladda upp så ....BORTA! Suck.....får återskapa den på något jävla sätt i mitt huvud då:-)

Jo, det får ju snart vara nog från de här maniska vargmotståndarna! Det har ju hittats en förgiftat älgkadaver här i närheten och en utredning är i full gång....Det räcker ju naturligtvis inte för nämnda grupp, de har startat en EGEN utredning! För det är ju så att det är ickejägare som enligt deras teori gjort detta illdåd för att misskreditera jägarkåren....Snacka om konspirationsteorier i klass med Elvis lever, för fan! De litar inte på Länsstyrelsen eller någon överhuvudtaget..

Och det kanske kommer som en överraskning men att misskreditera jägarkåren lyckas de alldeles förträffligt med SJÄLVA! Jävla jönsar!

Har själv jagat sedan 13-års ålder och jag vet vad det finns för figurer ute i markerna under bl a älgjaktsveckan. Och hade jag varit allenarådande hade en ganska hög procent av dessa s k jägare aldrig fått vistats i närheten av något som kunde kallats för jaktmark!
Att det mest troliga (utredningen får visa det riktiga) är att några s k jägare, att jämnställa med en struts något bristfälliga utbildningsgrad tillika intellekt, lagt ut gift i kadavret (eller hur fan man nu förgiftar ett kadaver) för att sänka några vargar....Och tanken har inte räckt till för att förstå att även hundar och annat vilt skulle kunna bli förgiftade...

Skulle det nu inte vara jägare så är det bara att packa ihop hela skiten, vargmotståndare och varglovers, så kör jag iväg dem på komposten så de iaf gör nån jävla nytta.

Min grundinställning i stort är att vi är i naturen på dess villkor, inte tvärtom. Vad gäller vargen så begriper jag inte nollvisionärerna överhuvudtaget. Däremot är en avskjutning att föredra för att hålla stammen på en bedömd korrekt nivå.

Tänker inte bedriva nån debatt i frågan här på bloggen i någon större mening. Finns det någon i nämnda grupp som tar illa upp så varsågod, couldn´t care less......Mångfald är bättre än enfald i alla dess meningar, inte minst biologiskt!

-----------------------------------------

By the way...Kollade in Debatt m Josefsson igårkväll..Tydligen vill Berth Milton skänka ett ganska högt antal miljoner till Stadsmissionen.
De hade tveksamheter i att ta emot dessa miljoner i och med att det kom från denna porrföretagande snubbe.
Snacka om högtravande dubbelmoralister som sitter på Stadsmissionen....Till att börja med svarade kvinnan som var med därifrån inte på EN ENDA fråga, hon svävade ut som värsta politikern.
Att sen de vill sitta och moralisera över var pengarna kommer ifrån är så huvudlöst dumt att man häpnar. Känns som det  är lite att ...vi tar bara emot "fina" pengar och våra bidragsgivare kanske slutar att ge bidrag om vi tar emot dessa "porrpengar"....Gå och säg det då till de som blir utan dessa miljoner i bidrag! Precis som den gode Birro sa som bisittare igårkväll.
Att Milton sedan skänker pengarna som privatperson och inte genom företaget måste väl göra det än enklare att TA EMOT MILJONERNA och HJÄLPA de som behöver! Ska det vara så svårt? Sorgligt i mina ögon.......
 By the way så hade ju en av de ledande stadsmissionärerna lyckats "roffa" åt sig sisådär 40000 i pensionsförsäkring i månaden också....Känns ju också sådär, kan man säga.



--------------------------------------------------

Nog med gnäll för ett tag nu:-) Snart dags för På Spåret! Ikväll knäcker jag dem:-)

Kommentarer
Postat av: Totte

Det där var bra skrivet riktig bra.sms lånarna på tv måste vara idioter något jävla annsvar får man ta själv.Sen att bara att hänga ut sej i tv och klaga att man inte har råd att betala det man har dragit på sej det är IQ guldfisk. Varg ska vi ha under kontrolerandeformer som det är nu är det sjut gräv och tig.

2009-02-14 @ 09:01:19
Postat av: Anonym

Gillar inte kontrollerande former, vi ska inte konrollera så inihelvete. Det är bara bra om det försvinner några gråhundar från byarna dom skäller så inihelvete på mej när jag är ute och cyklar.

2009-02-15 @ 14:39:57
Postat av: Ingo

2009-02-15 @ 14:40:19
Postat av: Mr Pink

Haha, snubbar i tights och reflekterande solbrillor ska hundarna skälla på;-)

2009-02-15 @ 15:27:17
Postat av: Ingo

Haha, iafall gubbar i tights och solbrillor! nåt tragiskt med det där cykelkonceptet , inser det!

2009-02-15 @ 15:48:43
Postat av: Mr Pink

Kan tänkas:-) Själv har jag rotat fram min gamla "cykelrulle" ur förråden...Tänkte rigga upp cykeln i mitt garage och börja köra några pass:-)Är inte lika macho som dig och kör på riktigt ute i kylan....

2009-02-15 @ 18:50:48
Postat av: Knogen

Fullkomligt enig med allt du skriver ovan Pinkie!

2009-02-18 @ 21:35:54
Postat av: Mr Pink

Thank you, Mr Knogen:-)

2009-02-18 @ 22:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0