Äntligen...

...får jag leka med bajs


Använde mitt klippkort hos The Doc idag igen...Hälsenor och en krånglande mage stod på agendan åter igen eftersom behandlingsveckorna tidigare inte hjälpte. Så det blir en tur till med antiinflammatoriskt och en magmedicin.
I tillägg ska det kollas om jag har magsår....och det gör man visst med ett avföringsprov...Nice.
Har ju några dagar tidigare redan erhållit 3 provrör som det ska tas likaledes avföringsprov i syfte för ett test med tanke på ärftlighet i den typen av cancer som är aktuell i min krets....Well, har ju iaf sådan koll att jag inte skiter direkt i provrören:-) så det ska nog gå bra.

Vad gäller magproblemen så ligger också en gastroskopi antagligen i skottgluggen här framöver...Om inte medicinen nu hjälper, vilket jag verkligen hoppas. The Doc uttryckte sig att de ville isf kolla vad det är som framkallar besvären, dvs kolla så det inte är cancer bl a.....Kändes ju sådär att höra de orden, men jag oroar mig inte i onödan...Det är bara att köra på.

-------------------------------------------------------

Idag har jag donat och dragit om teveuttag och flyttat tv plus annan utrustning hemma hos föräldrarna. Imorgon ska jag försöka få färdigt med telefonerna i Untorp, blir lite omkopplingar så det ska fungera som det är tänkt.

---------------------------------------------------

Kollade lite på Grammisgalan häromkvällen.....Oj, vad trött jag blir på artister som tror de är Guds jävla gåva till människorna...Nu var det visst några drogtester under kvällen och stackars stackars Kleerup tyckte det var så hemskt så nu talar han ut i kvällstidningarna att han knappast kan bo kvar i Sverige...På frågan om drogtestet kommer visa positivt eller negativt...svarar han inte...På frågan om han använder droger...svarar han inte.....Jävla idiot, flytta från Sverige då om det är sådana problem. Nu ska man inte hacka på någons utseende men antagligen har han snyltat från två av sina tidigare flickvänners(Gynning, Rosing) "läppfyll"...det i kombination med skäggväxt/hårbeklädnad hämtad från helvetet och iklädd kläder skänkta av Stadsmissionen....gör att han i sin iver att vara "den missförstådda artisten" bara blir en Linus på linjenfigur........lätt att sudda ut.

------------------------------------------------------

Kastar in en film i spelaren någon av de närmsta timmarna...."Donkey Punch". Kan vara intressant:-)

Kollade lite på "Three Extremes" igår......Inte mycket att se men kanske inte för alla att kolla på;-) Till och med jag blev lite äckelmagad av att se foster finhackas och förvandlas till välsmakande dumplings:-O Men det var ju jag det...å min mage är ju rätt kass:-P

----------------------------------------------------

Fisketävling på Orrmosjön imorgon, skippar den då tiden inte riktigt finns....Får hoppas att det nappar imorgon då norska vännerna satsar på en långresa:-) Kör försiktigt, boys!
Enda gången jag varit på Orrmosjön var 1992,ser jag efter konsultation med mina pärmar och anteckningar. Det var den 19 april och 43 fiskar lyckades jag lura upp till den digra vikten av 438 gram!:-) Segraren vägde in 1350 gram och den bestod , som jag skrev någonstans tidigare, av en sik! Det var över 200 deltagare med och min placering blev en blygsam 28:a...Priset en ljusstake:-) Ser också en highlightad rad....det var ju det året jag blev svensk mästare....Suck, börjar bli längesedan nu:-P Men jag ger mig sällan och kanske man skulle ta och slå till i Norsjö nu till våren?;-)

-------------------------------------------------------

Börjat ringa en hel del folk som vill köpa Novan, det är bra:-) Ska försöka ta hem ett gäng så det finns några hemma för snabbare leverans.

--------------------------------------------------------

Såg att Linda Rosing skulle ha ett nytt teveprogram, typ dejting.......Ärligt, finns det någon därute som tycker hon är snygg?? Eftersom jag är en hängiven tidningsläsare ser jag hennes nuna rätt ofta i olika rubrikrika artiklar.....kanske därför min mage är som den är? Hennes utseende ser mer ut som att en plastikkirurgs experimentlusta och penningabegär gått bananas.......

--------------------------------------------------------

Äntligen drar Serie A igång igen! Ser framemot matchen Roma-Milan på söndag....Totti vs Beckham! Jag tror ju Becks tar en plats direkt...och hur man än vänder och vrider det....Killen har varit och är (inbillar jag mig) en jäkla bra fotbollsspelare.....Totti behöver jag inte orda om, han är större än de flesta.

Kommentarer
Postat av: Bullen

Tänkte på det där med unga fröken Rosing, hon ska ju söka med ljus och lykta efter en man i sin nya serie.....You get my drift? ahh..noch, noch. Vill du själv eller ska jag anmäla dig?

2009-01-09 @ 19:30:57
Postat av: Storm

Krya på dig !

2009-01-09 @ 22:36:42
Postat av: Niklas Strengelsrud

Orrmosjön. Vi hadde 30 mil å kjøre til sjøen, og vi 3 i bilen hadde tilsammen 23 fisker(9+7+7). Så vi fikk iallefall NESTEN like mange fisk som antall mil til konkurransen :-P. Uansett trivelig å hilse på våre frender i nabolandet. Ingen nevnt, ingen glemt.

2009-01-10 @ 22:45:15
Postat av: Mr Pink

Det var för jävligt dåligt fiske på Orrmosjön....Ni får ta nya tag lite längre fram i vår:-)Bra kämpat!

2009-01-11 @ 00:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0