Giovinco!

Nästa vecka startar valparnas mästerskap och det ser jag framemot väldigt mycket. U21 och Europamästerskap med några av , redan, världens bästa spelare. Tänker inte missa många matcher , tyvärr finns det inte TV4 Sport på norskteven men TV4 finns det:-)

Självklart håller jag på Italien:-) De spelar i samma grupp som Sverige och det blir en fin match att starta midsommarfirandet med. Avspark kl 16.00.

Italien med Sebastian Giovinco som jag tjatat om så mycket. Har inte fått chansen ordentligt i Juve så formen är ett frågetecken men killen är en stor spelare. Hoppas få se det.
Annars har Italien kanske det mest intressanta laget med bland annat Mario Balotelli, som om han lyckas vakna på rätt jävla sida är grymt bra, vaknar han på fel sida kan det hända vadsomhelst i negativ riktning:-O
Robert Aquafresca en annan storstjärna i vardande, om inte redan en sådan. Cigarino som lirar boll i Atalanta är en mittfältare som förhoppningsvis tänker servera guldbollar till anfallarna.

I England finns Micah Richards, Theo Walcott, Agbonlahor  som de stora stjärnorna och de har ett starkt gäng, engelsmännen.

Svenskarna blir också sevärda med Rasmus Elm och Labinot Harbuzi som främsta kort som jag ser det.

Nä, svettar in Italien som segrare och även om det skriks om Spanien och Bojan Krkic så....ITALIEN! FORZA AZZZZUUUUURRRRIIIII!!!

Kommentarer
Postat av: Bucco

Det er bra noen har noen bra spillere.Vi i Norge har ingen vi,bare overbetalte utlendinger på klubblag og noen sminkedokker på landslaget.Ingen bløder for drakten mer.Heia Sverige og resten av europa som tar seg av sine unge håpefulle,i Norge kjøper vi inn flere dårlige C-spillere og ingen forstår et skvatt hvorfor det går dårlig.



Få bort hele styret i fotballforbundet.



Ha en god helg alle sammen,ta en tur til Horrmund første helgen i juli och få en riktig bra opplevelse av fiskeglede,sommar och at livet er vert å leve.



Heia Sverige

2009-06-13 @ 11:36:03
URL: http://matchfisher.blogg.se/
Postat av: Mr Pink

Geir, det var bättre på Mykland och Tor Andre Flo´s tid:-)

2009-06-13 @ 12:40:24
Postat av: Bucco

Vet ikke om det var så mye bedre men dem ga i alle fall alt for laget og landet.Den dritten vi har i dag kan legge støvlene på hylla og begyne å spille ludo.

2009-06-13 @ 18:36:13
URL: http://matchfisher.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0