Ännu en dag...

Har precis plockat ut en lasagne ur ugnen...Den får stå till sig lite innan det är dags för mig att sleva i mig några skopor. Litar blint på att den smakar bra, det gör det mesta som fått ynnesten att innehålla riktigt jävla god parmesanost:-) Tack Anna Maria Corazza Bildt:-)
Till det blir det måltidsdryck, där avsmakningen redan ägt rum;-) Blir en Penfolds Koonunga Hill, Shiraz och Cabernet i en rätt ljuvlig kombination faktiskt. To be recommended.

Som för att förhöja anrättningen kommer teven att slås på och V75 från Momarken skall få verka som underhållning och när Catch the Flax speedar ner packet från femte utvändigt på Momarkens långa upplopp så ramlar tapeterna ner hos grannarna;-)

Imorse slogs Tv4 på för en nyhetsuppdatering och vem var inte i studion om inte Olle Ljungström. Alltid roligt att höra honom. Han lever ju iaf. Kanske inte så länge till iofs.
Han fick naturligtvis den obligatoriska frågan gällande hans drogande och vad han tyckte om sina närmaste tankar om hans leverne, bl a hans mor som uttalade sig.....Han svarade att han blev berörd naturligtvis men han hade inga andra ord än...alla dör...på ett eller annat sätt. Han menade att där alla säger att man väljer vilken väg man går så hade han inte valt någonting....Hans öde var förutbestämt någonstans, han hade inte valt att dricka t ex.....Visst, det var farligt att dricka men det var farligt att överdosera marsipan också så se upp i påsk.......
Tycka vad man vill om hans ord men skriva texter och framföra dem kan han och enligt mig är han en stor artist.

Nu är det dags för käk:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0