Långhelg igen

Då var man hemma från Norge igen. Slitit på rätt bra den här veckan med ackordsjobb.

Grejat iordning fiskeprylar inför morgondagen, önskar det vore inför SM nästa helg men det får göras iordning någon annan dag, varför ska just jag vara förberedd för det:-P?

...Imorgon kör vi Klassdraget, 36 elever (årskurs 3-4)från Våmhus skola kommer på besök till Lillåbryggan(den långa) och ska fiska med rödvitt och en fet krok:-) Har gått igenom och knytit om tackel på det som levererats från Sportfiskarna och det var rätt mycket jobb om man säger så....Slänger med de spön vi har sedan tidigare med riktiga tackel för säkerhets skull:-)
Lite problem med att få klubbsnubbarna att ställa upp och vi får se hur det blir imorgon:-O Var en hel del kanske och så vidare men det fixar sig säkert.
Blir även en tipspromenad för kidsen.

Så är det ju långhelg också, annandag pingst på måndag är ju helgdag i Norge:-) Det tackar vi för

Kommentarer
Postat av: nicke

lessen att jag inte kan ställa upp imorrn men det finns de som jobbar HELA veckor ;-) .

hoppas det går bra ändå och att kidsen får mycket fisk .

2009-05-28 @ 19:54:39
Postat av: Pink Angel

Jag jobbar också HELA veckorna och har egentligen inget med klubben att göra, ändå tog jag ledigt för att ställa upp ;) :P :D

2009-05-29 @ 16:44:18
Postat av: Anonym

var på väg till den stora byn stackmora idag, åkte förbi en hel drös med "ironmans and kvinns",helt djävla otoligt att spinga 450mil.8-9 mil om dan??!!!

det kallar jag"DJÄVLAR ANAMMA"kanske nåt för dig,mrPINK tills nästa år?Dom startade ju ialla fall i ITALIEN.passa 8 i DD1 o 12DD2 i morrn

2009-05-29 @ 18:54:52
Postat av: Mr Pink

Måste var Gren d.ä som ritat ner dessa rader:-) Med tanke på att du är en Kolginjilover;-)



Ja, vafan är det med de där löparna? Såg ett gäng krymplingar stappla fram på vägen hem från Norge i torsdags och visste inte vad det handlade om, såg att de måste sprungit långt eftersom de mer eller mindre kröp fram...Har de rusat från älskade Italien alltså? Å var fan ska de? Fortsätter min träning och nästa år då blir det åka av;-)

2009-05-29 @ 19:22:28
Postat av: Mr Pink

Nicke, det är lugnt:-)



Pink Angel, stort tack för ditt engagemang:-) Och ledigt kan man ju faktiskt ta för att göra en insats, tycker jag...och du:-)

2009-05-29 @ 19:24:33
Postat av: Storm

Nicke !



Jobba !? DU ????

2009-05-29 @ 22:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0