Isen är snart här....

Älgjakt och dag 2 blev en kylslagen tillställning. Knappt pissbart väder, minus 4 och blåsigt...men solen lade sina strålar på oss åtminstone.
Några älgar i farten men det dröjde ända fram till sen eftermiddag innan skottläge uppkom för Kalle och en 4-taggare fick syna gruset. Vi hade även observation på två riktigt stora tjurar idag men tyvärr inget skottläge på dem. En av dem var prydd med ordentlig hornkrona och förhoppningarna är att den fortsatt är kvar i det området vi kommer jaga imorgonbitti.

Idag var det eldläge i och med kylan så tjärvedsgrillad falukorv med västerbottenost blev dagens kulinariska upplevelse:-)

Imorgon kan det vara dags för äggröra och bacon tillredd över elden:-)

Har inte sulat om bilen heller, ryggen tog stryk igår då jag stod på passet hela dagen, så det blev inte gjort igår...Få se om jag orkar imorgon att få på dubbdäcken, de fyller ju helt klart sin funktion i vinterväglaget uppe i Laduberg.
Idag känns ryggen bättre men så hade jag med mig en skön stol idag också, blir samma imorgon.

******************************************************

Till helgen blir det att försöka klämma in en vända pimpling. Isen borde då blivit tillräckligt tjock för att bära ett par fetknoppar som vill dra upp några abborrar:-)


******************************************************

Nu ska jag göra ett försök att kolla på House, tyvärr lär det inte gå då min kropp har en tendens att vilja SOVA:-P Trodde att man skulle bli piggare och piggare ju äldre man blev men inte fan.....Nåja , finns ju droger att ta till:-) eller nåt....typ....


Kommentarer
Postat av: Bullen

Ville bara meddela att här i söder är det 11+ och isfritt. Lik förbannat ligger man hemma i feber.

2009-10-14 @ 14:54:47
Postat av: Mr Pink

Stoppa i isbitar i drinken så den blir kyligare än +11 så blir du frisk....



Idag var det -9 grader på älgmarkerna...lite kallt

2009-10-14 @ 17:16:26
Postat av: Gubben

Blir man piggare ju äldre man blir ??

Har ja int märkt nå av snarare tröttare..

2009-10-14 @ 17:35:21
Postat av: Roger J

Tja lilja har du lust att skicka ett mail angående Nova-Borren vi är ett par stycken som är intreserade av den vid bra pris.



/// Rocco

2009-10-14 @ 19:39:23
Postat av: Brutte

Hojt broder!



Hoppas att man trots sin knäsvaghet och avmagring är inkluderad i fetknoppsgänget som ska penetrera is till helgen.........?

2009-10-14 @ 19:45:08
Postat av: Storm

Vilken osis !



Inser att det kommer att rocka lös med pimpel till helgen, trodde inte att det skulle bli "näst rekordtidigt". Får tyvärr nöja mig med att skotta upp en 100 kg mört i Söderhamn. Eller inte ;-) !



Hae't Gött !

2009-10-14 @ 21:45:00
Postat av: Knogen

Knallade ut på Finntjärn på vägen hem från jobbet i dag. Även om man fick kliva på isen som en tistelfjunslätt ballerina, och det knakade och sprack oroväckande mycket under fötterna, så höll det i alla fall. Nu gick jag inte ut särskilt långt, men ändå. Det lär ju hålla betydligt bättre på våra skogstjärnar.

2009-10-15 @ 20:21:08
Postat av: Mr Pink

Rocco - Jag fixar ett bra pris och mailar dig...Ska kolla upp med grossisten bara



Stormovich - Ja, det ser ut som det kan bli pimpling i helgen:-) för en massa andra utom ig o du...:-( Sitter ju fast i nån älgjakt som ALDRIG vill ta slut!



Knogen - Åh fasiken, höll det på Finntjärn så lär det ju vara som du konstaterar...att det ska funka uppe på skogstjärnarna. Blev lite orolig idag då vissa isar försvann i dagsmejan uppe på jaktmarkerna..men tror nog att på lilla och fiskrika;-) Märratjärn tar man sig ut:-)

2009-10-15 @ 21:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0