Dan före dan.....

That´s the fact! Imorgon smäller det på Camp Stackmora!:-)
De spröda tidningsarbetarna från Orsakompassen kommer malas ner till konfetti, slängas upp i luften och sakta strila ner över de välpolerade vinnarskallarna i Fk Match!
Har idag fixat iordning de flesta bestyren som krävs till grenarna, så allt är iordning......Har även trimmat min hals så den är beredd ifall....ifall....ifall.....allt som jag skrivit och sagt om Orsakompassens förväntade förlust skall köras ner, tryckas ner, tillbaks i min alltför stora käft vid en seger för Ok.....;-)

Oj, vad var det i de där svamparna? Gud vad jag svamlar.......Som sagt, KONFETTI!

*****************************************************

Norsk bowlingmatch i måndags. Körde uppvärmning och allt kändes perfekt med en 234 där......Började sedan med 5 strikes i rad innan ett hål dök upp och förstörde den serien:-P Blev iaf 211 poäng. Sedan började raset......Tror jag hade 183 och sedan 158....Hursomhelst så segrade vi ändå med 4-0
Jag 552 poäng
Stein Erik 551
Johan 501

*****************************************************

Nyheter kring Lillån....Muddringen är igång och jag svängde förbi för att kolla hur det går. Muddermaskinen börjar närma sig de värsta områdena och förhoppningen är att allt är borta snart.
En bred kanal har grävts i de tidigare muddermassorna för att ta emot de nya.....


Campingstugområdet bara 25 meter bakom bryggan
Stugorna


*******************************************************

Dammade upp tidigt ur sängen imorse för att hinna med allt...Först på programmet stod lite träningsskytte på älgbanan....Gick ju sådär även om det tog sig mot slutet, har lite funderingar på att göra en rockad till tävlingen men får se hur jag gör...Tror att det blir omskruvning av siktet till örfläcken, även om den nuförtiden inte stämmer helt hundra....Ska kolla upp det.
Hade nån 18 och 17 serie som bäst.Det duger förstås inte. Sköt en dubblé också för att se om man hinner med...5 4 4 4 blev det på den....Bra träning att köra sådan för att få upp tempot. När jag höll på att träna som mest en svunnen tid så hanns det med 3 skott per vända, med god poäng också då det blev fullt, 30 poäng....Men då var man som sagt ung och snabb.....:-P
Blir kanske bara en träning till men det får räcka....

*********************************************************

Sen kan jag ju hälsa till alla Rantanenfans därute också, eller till att ickeNovabrukare:-)

En artikel i Mora Tidning idag talar om att tillverkaren av Mora Novaborren, Mora of Sweden, klarat sig bra genom lågkonjukturen mycket tack vare framgången med den nya Novaborren.
De har även fått ett tackbrev från den engelska polarexpeditionen Catlin Arctic Survey som befunnit sig på Nordpolen för att göra mätningar i polarisen. Där har de borrat ner till 5 meter i isen med handkraft. De har inte haft någon motorborr eller drivmedel med sig vilket besparat en massa vikt i packningen.

De är mycket tacksamma för borrens egenskaper och har utnämnt den till "Mother of drills" :-)

Det är rätt bra betyg.....MOTHER OF DRILLS!  Kanske dags att slänga in en beställning på en ny Nova?? Alla ni som springer omkring med en rostig Rantanen.....;-) Bara att höra av sig


Kommentarer
Postat av: Broder Green d.ä

när ska ni jaga älg?

2009-09-11 @ 17:02:32
Postat av: Storm

Körde ett 2-timmars pass o klurade upp 3 st braxar o 4 skimmers + 1 BRÖRT idag trots muddringen !



Tankarna finns att det kan bli 2 pass i Lillån kommande helg, MEN det gäller att tänka G-K !!?



NOVA ! No komments.



Synns i morrn !

2009-09-11 @ 20:57:19
Postat av: Mr Pink

Vi kanske ska testa att köra som på Vm-kvalet? Kanske kan vara en idé värd att prova.....Fast först lär jag nog klura ut vad G-K betyder:-)

2009-09-11 @ 21:02:34
Postat av: W

2009-09-11 @ 21:08:46
Postat av: Storm

Vm -kval ?



Menar du nuvarande cirkus ?



Vill du ha Götes plats andra passet!



Hm.

2009-09-11 @ 21:11:06
Postat av: Totte

Hej W är inte jag så du inte tror det.

2009-09-11 @ 21:22:07
Postat av: Knogen (nyligen hemkommen från träningsläger i Sthlm)

Broder Green d.ä.>

Jaga älg? Nej, det har du allt fått om bakfoten. Det blir till att jaga Orsakompassare i femkampens resultatlista. En inte allt för vågad gissning är nämligen att det är den jagande positionen dessa glada laxar kommer att ha, faktiskt förmodligen hela tiden.



Tidpunkten för den, för dessa glada laxar så förnedrande jakt, är i morgon dag ;-)

2009-09-12 @ 01:52:32
Postat av: Mr Pink

Godmorgon! Om man nu ska vara korrekt med tidsangivelsen så med tanke på tidpunkten för Knogolonovich´s inlägg så är den mer riktiga angivelsen IDAG...:-)För på söndag är det då inte....Spelar väl egentligen ingen roll vilken dag man får känna segerns sötma sprida sig i gomseglet men ändå...;-)



Ja, jag vill ha Götes plats;-)Tror den är bra i det lååånga perspektivet



Nej, Totte..jag tror inte W är du...tror W är...W

2009-09-12 @ 08:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0