It´s gonna rain...

Idag är man föga intresserad av livet....En dag att fördriva med att punktera ögonglober med tandpetare, inte den där veka sorten man köper i storpack utan den där lite extra stadiga som inte går sönder på mitten liksom...Förresten, köper man verkligen tandpetare i storpack?
Regnat hela dagen och med noll värme så känns det själakyligt........

Nåja, man får slå sin näpna näsa i hallväggen för att skapa en aura av snygghet kring sitt eget ansikte och fortsätta kvällen så gott man kan.....

Blir inget klubbmästerskap för Match imorgon, vi har flyttat det nån vecka framåt och lika bra var det med tanke på den risiga väderleken.

Två nya filmer ligger på bordet och väntar på ögon......"The haunting in Connecticut" och "Fredag den 13:e" ...Känns inte som de mest romantiska inslagen i min filmsamling

Vi börjar närma oss Matchkampen också:-) Deltagarlistan börjar ta form nu och Orsakompassen förstärker teamet med vår käre Knogen:-)
Med sedvanligt ödmjuk ton välkomnar jag honom naturligtvis till Stackmoraresidenset:-) Förstår dock inte det utmärkande självplågarbeteendet som finns hos nämnde man då han tackar ja till att ingå i ett lag med ett redan förutbestämt öde....ett öde som utfyllnad och förlorare;-)   


Kommentarer
Postat av: Catwoman



Stoppa undan dina filmer den här helgen och hyr istället Ghost, romantisk och gråtig. Det behöver du, tror jag. Scenen när de drejar... och sången...behöver jag säga nåt mer?



Jag vet att det är en skitfilm egentligen, men många män och pojkar borde se den!

2009-09-04 @ 19:27:32
Postat av: Mr Pink

Har jag sett flera gånger:-)Och jag tycker inte alls det är en skitfilm...

2009-09-04 @ 19:44:08
Postat av: Knogen

Pinkiedinkie>

Kommer du ihåg att du skulle skicka ut ett inbetalningskort till mig för stödmedlemsskap i FK Match?



Well, något sådant har inte plumsat ned i min postlåda. Tänk om du hade skickat ut det istället för att fjamsa runt med bowlingklot, kika på B-filmer och syssla med allsköns annat trams! Då hade jag kunnat stå på din sida på lördag.



Nu blir det inte så. Det kommer du bittert att ångra, när jag piskar FK Match-rumpa nästa lördag. Om och om igen.



;-)



Förresten så är Ghost visst en skitfilm. Men jag grinar lik förbaskat! :-)

2009-09-04 @ 23:35:00
Postat av: Mr Pink

Hohoho:-D En Knog på tävlingshumör minsann:-) Härligt att läsa att viljan att piska Matchröv är stor och betagande.....Dock kvarstår faktum att piska stenhårda, fysiska praktexemplar av Matchrövar är något bland det mest krävande man kan ge sig i kast med...Kanske inget för tunnarmade tangentnissar med slapp hud att försöka sig på?;-)

Nä, dags att träna slangbella med hundvalpar.....

2009-09-05 @ 17:39:12
Postat av: Lill-Leif

Efter att ha skummat igenom de fem olika grenarna så inser vi nu att det är klappat och klart! När vi i dagarna också fick klart med nyförvärven Knogen och Bengt Östes ande så känns det som att spänningen är lidlig.



Väderprognos inför lördagen: 10 grader och regn ... jag får en skön känsla av engelsk fotboll på 80-talet ... 51 timmar och 5 minuter kvar!

2009-09-10 @ 08:55:23
URL: http://www.orsakompassen.se
Postat av: Mr Pink

Hälften av Fk Match´s tappra gladiatorer är uppvuxna på en diet av leriga grästuvor influgna från Kenilworth Road på det tidiga 80-talet;-) Vädret är på vår sida.....

På lördag duger det inte att skumma grenarna, Lill-Leif:-)

2009-09-10 @ 16:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0