Matchkampen

Inte så farligt sliten idag men med en del att göra. Har försökt få undan alla prylar och även plockat ihop pantburkarna hemma i lägenheten:-)

Har en uppsjö av foton som mina kära kamrater och syster laddat upp. Lägger ut en del så småningom men har inte riktigt den tiden denna söndag tyvärr.

Hursomhelst så utföll den s k Duellen mot Orsakompassen till Match´s fördel. Alltid glädjande med segrar:-) I själva Matchkampen så lyckades på något vis Jörgen gå segrande ur drabbningen. Stort grattis till honom! På andra respektive tredjeplats så blev det precis som ifjol , Fäsa och jag.....Har nu varit bland de tre alla år vi kört och bara vunnit en gång, den första. Nästa år ska det bli ändring, då ska det bli seger nr 2!

Efter lite mellanspel med fotboll och trav så drabbade vi bowlinghallen framåt kvällen för att avgöra Fk Match´s klubbmästerskap i bowling. Där stod till slut sensationen Roffe A som kvällens stora segerherre:-)

Kvällen fördrevs sedan med allehanda drycker, airhockey och boxbollsstyrkemätning:-)

Stort TACK till alla som var med och gjorde dagen till en kul sådan! Extra tack till Orsakompassen som tackade ja till utmaningen!

Mer kommer senare


Kommentarer
Postat av: Storm

På något vis :-)



Tackar Orsakompassen för att förgylla denna dag med någon form av motstånd ;-)



Hae't Gött !



2009-09-13 @ 22:35:57
Postat av: Bullen

Gjorde kraken på kryckor någon som helst nytta?

2009-09-21 @ 20:08:15
Postat av: Mr Pink

Kraken tillførde trots allt glædje och kæmpaanda:-)

2009-09-22 @ 07:30:39
Postat av: Mr Pink

Kraken tillførde trots allt glædje och kæmpaanda:-)

2009-09-22 @ 07:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0