Håller än

Roma-Atalanta idag och ser en Totti som fortfarande håller höööööög klass, glädjer ett gammalt Italienhjärta nåt så inihelvete:-) Som det ser ut nu går Roma också upp i serieledning(om de nu håller sin 2-0 ledning).

Kollade El Clasico igår och fick se en inte alltför bra match. Xavi och Messi grymma förstås. Men snälla rara.....hur kan man ha en försvarare som Arbeloa i Real?? Visserligen håller spanska försvar sällan någon högre klass så det kanske är förklarligt men Arbeloa var mer än lovligt dålig igår......

*****

Kollade på Körslaget igår, hela programmet för första gången. Kan nu slå fast att det inte är något för mig....Hyfsat värdelöst program med stelbenta körer. Dagiskoreografi i kombination med falskssång är ingenting att lyssna på. Två solister var bra, Orsa-Conny och tjejen i Niklas Strömstedts kör(tror jag det var) , men hon fick ju bara sjunga lite på slutet.
Men vafan vet jag och varför bryr jag mig?

*****

Gjort ren alla takeapart idag inklusive långspöna. Börjar likna något. Är snart redo för Örebro. Ska läsa igenom Boddas tips ordentligt i år och sen skiter jag antagligen i alltihopa och gnetar ihop 8 kg löja för en tredjeplats första dagen......:-)
Hotell är bokat iaf och i år blev det Scandic inne i stan. Hotell Plaza var fullbokat av ett annat arrangemang.

Jag och Peter Lindh åker ner.

Tipsinformation och ranking av metarna kommer förstås;-)


Kommentarer
Postat av: B

Arbeloa usel... ja, men vad fan! Garay, Albiol... då??? Dom är ju alltid sämre än Arbeloa... han har ju för fan burit rött!! Och kalla aldrig mig för hemmablind - mina analyser är, när det gäller fotboll, alltid objektiva!!!

2010-04-11 @ 18:45:30
Postat av: Mr Pink

Igår var Arbeloa mer usel än de nämnda....å sist jag kollade i din ordbok så såg jag att det bakom objektiv stod...subjektiv;-) Skulle aldrig kalla dig hemmablind.....mer...blind:-)

2010-04-11 @ 19:26:57
Postat av: Roger Järling

Löja???Du nä nu tror jag att du ljuger!!!!!ha ha

2010-04-11 @ 19:41:39
Postat av: Mr Pink

Funderar på att lägga ur löjspöna hemma....det du!:-)

Men det lär stanna vid en tanke...;-)

2010-04-12 @ 13:04:48
Postat av: Roger Järling

Gjorde det på Sm förra året aldrig mer

2010-04-12 @ 16:29:39
Postat av: har tråkigt

uppdatera sidan

2010-04-12 @ 21:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0