Söndagstristess

Idag har det varit trögt i sinnet. Sneddade upp ur sängen före 07.00. En hyfsad KalleKulafrukost med frukt och fil fick mig inte mer inspirerad. Funderade några korta sekunder på att ta en promenad men icke.

Blev lite städning av skrivbordslådor, skitkul och helt ointressant.

Nåja, kollat på några filmer iaf...."Bronson" med Tom Hardy. En film baserad på en verklig karaktär. Speciell film och sevärd, mest tack vare Hardy som är grym.

"Arctic Outbreak" med Val Kilmer. Film inspirerad av "The Thing" plus ett klimattema. Lite kul men stolpiga skådisar och får inget högt betyg av mig.

"Orphan" aka Ester. Föräldralös nioåring adopteras. Hmmm, hon verkar elak;-) Den här filmen tyckte jag var bra. Klart sevärd och med bra skådisar den här gången.

*****

En vända på garaget för att gå igenom tackel har det blivit under dagen också. När jag satt där och snurrade för fullt, vem mullrade inte in på parkeringen då?:-) Mr Weine med fru var ute på en lätt cruising:-)


*****

Ikväll blir det bowlingmatch och nu måste vi vinna. Tanken är att vara bland de två bästa i gruppen och därmed gå direkt till final. Blir man trea eller fyra har man chans till återkval till finalen.


Kommentarer
Postat av: Åsa-Nisse

Han krusarn ser ju ut som en redi råggarhövding ,enlit me .Kom hem igårkväller efter siste pimplingsracet oppöver.Längter redan efter näste säsong , å Eulalia tröster me att det är bare 7 korte transportmåner te Härjecupen drar igång Grattis te kvällsvictorian . Hälsar Nesse på Åsen

2010-04-26 @ 09:30:10
Postat av: Storm

Åsa-Nisse !

Resultaten från Trysil finns på



http://www.oslosportsfiskere.no/index.php?obj=nyheter&act=vis&id=834



Hae't Gött !

2010-04-27 @ 09:17:31
Postat av: Åsa-Nisse

Tack Störmen Näste år sa jag bare skicke ner den däringa myskafasen å hålle still Haet gött du mä

2010-04-27 @ 15:54:22
Postat av: Storm

Nisse !



Inte så stilla som när hälsar på Elalia ;-) !



Syns garanterat.

2010-04-27 @ 23:08:28
Postat av: Mr Pink

Tackar Åsa-Nisse:-) Nog är WP en riktig raggarhövding...han skulle skaffat sig ett rejält gällivarehäng bara så är det komplett;-)

Du får fördriva tiden med lite gösjakt, braxmete och andra kultiverade göromål de här transportmånaderna:-)Ta väl hand om dig

2010-04-28 @ 11:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0