Venjansmästerskapet

Hämtade upp Snurre Sprätt och Helmer Mudd tidigt imorse och vi begav oss till Venjan. Det blev en jäkla skön dag med mycket solsken, mycket fisk och rätt så bra med stöp.

Gick till Kullsundet, var där efter 30 min tillsammans med Laxen (Snurre)och ett gäng andra fiskare. Nappade bra första halvtimmen för att sedan bli sämre. Fick några bra hål men tyckte abborren var kinkig.
Stannade dock kvar där till slut då förhandsinfon talade om att sista timmen i gamla hål kunde vara super....så blev det nu inte där jag var tyvärr:-P Fick ihop 6250 gram och det räckte ingenstans. Laxen stövlade över landpartiet vid sundet sista timmen och där nappade det skapligt, han landade på 9,2 kg, strax utanför prispengarna.

Herr Storm (Helmer Mudd) fiskade som vanligt bra på Venjan och drog ihop 12,8 kg, blev tvåa på det efter Smedjebacks-Wikström som hade 13,9 kg. Bra fiskat.

Det var tunggått idag med all stöp, en del lättsamma killar runt 80-90 kg sprang likt rådjur uppepå när vi gick ut....Jag försökte i ett anfall av tilltro till min kropp göra detsamma men fick snabbt insikten om att springa uppepå inte funkar för mig......springa NERI däremot är min grej:-P Jag är så långt ifrån Jesus uppepåvattenvandring att man skäms

Jaja, det var hursomhelst en fin dag och det hettar och är lite rött minsann, på den glest hårbevuxna ytan som befinner sig strax ovanför pannan..........

Imorgon bär det iväg till Hamrasjön. Ska bli kul och tror det kommer att bli nästintill rekordvikter imorgon. Förutsättningarna finns.....

Blir en tuff lagtävling imorgon och för att vinna den tävlingen måste man slå teamet, lyxbygget,de extravaganta och extremt väldoftande Storm-Lilja-Axelsson.....Att vara fysiska toppexemplar likt oss ställer en del krav. Laxen t ex tar numer 37,5 kg i bänkpress och kan plocka upp 4 burkar starköl ur en påse med EN hand....SAMTIDIGT! Fatta!
Vi kommer att döpa lagbygget under kvällen och med vår sedvanliga approach hade vi tänkt oss anlägga en ödmjuk inriktning på lagnamnet.........NOT! ;-) Trodde ni på det?:-)

Kommentarer
Postat av: tusamin o 35: an

Hörru din lönnfeta padda !



Mr Mudd ? okey du som är sådant praktexemplar i sendrag, om du lyfter ur tio kg ur din gammla björkskrylla så bjuder vinden o 135 :an upp till bowling med tillbehör? xx- laget vill bjuda upp till dans i morrn men vi ska se till att de i NGF ska med sin stora feta rövar ska få ränn skita o känna våras stora påsar med besked.

2010-04-04 @ 20:37:53
Postat av: Totte

Lönnfet padda den var bra

2010-04-04 @ 21:56:13
Postat av: Storm

Helmer kan inte säga R MEN !



Vad har du för ursäkt ;-) !



Spel på ett mål idag, nästan så de andra två deltagarna blev utvisade för passivt spel.



Förstår faktiskt inte att vissa människor kan ha sådant självförtroende och dåligt omdöme !



Go Natt, o morrn är det allvar !



Hae't Gött !

2010-04-04 @ 23:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0