24

Siffran 24, ungefär det antal timmar jag använder per dygn.....Antagligen det antal alla andra också använder. So what´s new?

Nåja, trekvartsbyxor, foppatofflor OCH cykelhjälm.....Då har man tamigfan nått den ultimata gränsen där endast avlivning återstår.....joooo serruuu

Händer mycket nu. Kör igång Orsa Torghandel på lördag, blir tidigt på lördag som man går igång då jag ska hjälpa till med uppsättning av marknadsstånden.
Sen är det visst fiske i dagarna två och hur fan jag ska fixa det ser jag visserligen en lösning på men just nu lutar det åt att jag ger fasiken i fisket...Kanske sparar ett par år i min livslängd, alltså förlänger min livslängd.

Nästa vecka är det ledigt för flytt av mitt förråd till en ny lokal. Ett arbete värdigt en fullvuxen ardenner.

Sedan blir det till att resa. Ska på jobb till nordNorge, Mehamn för att noggrant precisera platsen:-) Blir flyg till ett ställe öster om Mehamn (Vadsö)sedan bilresa 4 timmar dit.
Ska mäta in ett gäng fiberkablar de lagt ner där. Åker på söndagen och har öppen retur på flyget tillbaka. Vinterkläder ska packas för enligt väderprognoserna så kan det bli kylslaget vid Barents hav:-) Stormigt också så jag lär limma tupén lite extra.

Blir mer resande i höst. Följer med LeaderDalarna på studieresa till Italien av alla ställen....:-) Var inte svårt att tacka ja till det. Södra Italien med turism, vandringsleder och mat som studiesyfte. Ser jag framemot.

Sedan planeras det för en USA-tripp till december, la famiglia tänkte sig att landa i LA någon gång innan jul och fördriva tiden i ett gäng veckor på Venice Beach:-) Få se om travhästarna hinner hjälpa till med reskassan något.




Kommentarer
Postat av: Norma Jean

Kanske dags att ta en ny riktning i livet och bara njuta av en fisketur spontant till en vacker tjärn på finnmarken istället för att mellan kl då och då fiskar vi utav helvete för att sen få en sketen buckla i pris och köra många många mil hem igen för att bli helt slut inför nästa arbetsvecka som kommer för att sedan packa igen till helgen och fiska utav helv....osv.

Bara en liten fundering...vad tycker du?

2010-08-19 @ 21:28:43
Postat av: PinkAngel

Ha ha ha

Den där var klockren :)

2010-08-19 @ 21:45:12
Postat av: Storm

Vadå!? Inte tävla?;-)



Sedan är det också så att den där bucklan brukar jag knipa:-)



Hae't Gött !

2010-08-20 @ 07:55:02
Postat av: Norma Jean

Ja du herr Storm, den där funderingen var nog riktad till er alla "gamla gubbar" i laget...är det inte dags att backa och coacha ungdomarna istället? ;-)

2010-08-20 @ 17:04:47
Postat av: Storm

Norma !



Jag har backat i många år nu och har fullt upp att coacha hemma, tror att du får rikta frågan vidare för min del;-)!



Tack för herr förresten:-)



Hae't Gött !

2010-08-20 @ 21:41:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0