Duellen

Då är utmaningen accepterad och officiell:-)

Bröstat upp mig rejält och skickat en utmaning till den eminenta skriften Orsakompassen. De accepterade enhälligt och i min ödmjuka framtoning tillät jag Kompassen att ställa upp med alla sina fyra företrädare.

Vad utmaningen handlar om? Jo, det blir en organiserad frågesport med två avdelningar. Dels världens huvudstäder och så en allmän frågedel, allt för att kolla av statusen hos skriftställarna vad gäller allmänbildning.
Mitt lags status är redan fastställd och det är med tillförsikt vi ser framemot duellen. Min lagkamrat blir den allsmäktige Prippen aka Mikael Larsson.
Ska nu ordna ordentliga förberedelser, eventuellt tåghytt och dressin, enligt redaktör Gustens önskemål.

Det kommer också gå till så att lagen svarar på samma frågor, rättvist och förenligt med ambitionen att kora kunskapens härskare;-) En stycke spelledare, välklädd, kommer också att ingå i upplägget.

Nu har ju Orsakompassen alla tillfällen att läsa in sig på huvudstäder fram till matchstart. Något som antagligen bör behövas för att om möjligt bjuda upp till något som kan liknas vid match.

Team Prippen/Lilja kommer taggade när det stundar och missar vi en huvudstadsfråga lovar jag att käka ödmjukhet i en hel vecka;-)


Apropå duellen...."Duellen i Firecreek" är en gammal film med James Stewart och Henry Fonda som alltid rekommenderas att lägga sina ögon på. Slutet på 60-talet kom den och gamle Jack Elam bidrar också till att höja nivån på den här filmen.



Kommentarer
Postat av: prippen

Vi gör som vi bestämde. Jag tar Europa, du tar resten ;)

2010-08-27 @ 01:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0