Vägbeskrivning till samlingen Orsa Match Open

Förutsätter att alla tar sig och hittar till Orsa, denna flärdfullhetens högborg tillika metropol:-) Väl där kollar ni vägskyltar och allt annat som finns att se....När ni ser skyltar som visar mot Orsa Camping(eller Orsa Bowling) följ dem och närmare campingen kommer det dyka upp en RÖD FISK på en pinne, åk dit den pekar! Rätt vad det är kommer det en röd fisk till som pekar åt nåt håll.....ÅK DITÅT!

Och här ser ni en karta över campingenområdet och där det svarta strecket börjar står den första röda fisken, så följ strecket. Går det åt helvete ändå ringer ni mig eller Jörgen. Har ni inte de numren så då GÅR det åt helvete;-)

By the way, det kommer finnas kokkorv, läsk, kaffe att köpa för de som vill fylla buken med något.

Alla tävlande och funktionärer kan också fundera tills på lördagmorgon om de är intresserade av att vi träffas på kvällen(förslag 18.30-19.00) och käkar en gemensam middag på MacGregors Sportbar i Orsa Bowlinghall. Finns det intresse för det så bokar vi några bord under lördagen och käkar på kvällen. Meny finns att titta på här.

http://www.orsabowling.se/UserFiles/Dokument/Nyttnderlagg.pdf




Kommentarer
Postat av: Bullen

Synd att det inte fanns smörslungad bjärtflässning på menyn.

2010-08-04 @ 06:17:46
Postat av: Mr Pink

Återbuden duggar tätt:-( Hoppas att det inte blir fler...Kan bli aktuellt med ompeggning eller om vi stryker några platser från kanten...Vi är nu 21

2010-08-04 @ 21:32:41
Postat av: Freddab

jag och Phil kommer så två kantpegga bör du nog ha...hahaha. ska bli skitkul! en fråga hur långt är det bakom bryggan till land? med tanke på take apart häng.

2010-08-04 @ 23:26:43
Postat av: Mr Pink

Om man fiskar 12,5 så är det precis så spöt når till land på de flesta platser, lite närmare till land på de låga numren...Det blir häng alltså och fiskar man längre än 12,5 så kan det bli tufft....

Kantpeggarna är upptagna, tror det stod Lilja på bägge för säkerhets skull;-)

2010-08-05 @ 06:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0