Undan med rasket

Nu närmar sig Venice boardwalk med kallekulafart, nästa söndag äntras ett hyfsat tankat Aeroflot för en luftpastej till JFK och sedan vidare till LAX...Dimper ner där 22.30, söndagkväll den 12:e. Ska bli oerhört skönt med semester och hoppas kunna stressa av från allt, precis allt...Målsättningen är iaf det:-) Blir besök på Universal Studios och Disneyland(world?) redan första veckan. Varit på Universal ett antal gånger och ska bli lika roligt den här gången. Njuter väldigt av att trampa runt i en filmreferensvärld....

*****

Imorgon är det dags för första KM på Tallsjön. Temperaturen har gett sig en aning men det lär nog vara lite kallare än köldgränsen imorgonbitti men det ger sig nog framåt tävlingsstart.
Väljer själv bort tävlingen då tiden inte räcker till nu. Försöker få undan allt som ska göras innan resan och det kommer att bli svårt men något ska nog hinnas.
Hoppas de som är med får ett gott fiske, vilket Tallsjön brukar ge.

*****
Nymodigheter inträffade igår. Fick tillbaka bilen och det var inte igår man rattade den.....typ 2 månader sedan:-P Nu ska det allvarliga felet förhoppningsvis vara åtgärdat. Blir en del provkörning i helgen för att sedan ta den till Norge på måndag.
Kan man hoppas på att den fungerar ett tag nu....TACK!!

*****

Såg på Vimpirkens blogg att det varit ett fasligt kommenterande kring en nytillverkad pirk. Att det skulle vara en kopia.....Jösses, har ni inget annat för er? Hur fan kan ni se att det är en kopia? Den frågeställningen som Kaj gjorde är klockren.....För den delen, är inte alla pirkar någonstans en kopia av någon annan?
Hur man än vrider och vänder på det så är pirken INTE den viktigaste komponenten när man fiskar, det är och kommer alltid att förbli personen bakom spöt......Sätt rätt grejor i nävarna på en idiot och han placerar sig ändå inte......Är själv ett levande exempel på det;-)
OCH för övrigt är det så att alla som tar initiativ och vill tillverka grejor för oss andra att använda ska uppmuntras, så inihelvete!

*****

Besök hos sjukgymnasten igår. Fick några förhållningsregler och träningstips för att bli av med tennisarmbågen. Nu är det bara att, som alltid, vara disciplinerad och följa råden......Öh, sa jag disciplinerad? Vad var det nu det betydde?

*****

Ooops, SJ och Trafikverket har visst problem.Igen. Och igen. Tydligen är det vinter igen och de stackarna har än en gång lyckats räkna fel, eller vad de nu gör för att det ska fungera så dåligt som det gör.

Någon som tycker avregleringen fungerat väl? Några måste ju tycka det i alla fall. Vissa politiska tillhörigheter förespråkar ju avreglering som någon sorts jävla dundermedicin. När ska de förstå att Brasse i Fem myror är fler än fyra elefanter hade rätt när han yttrade....FELFELFELFELFEL!!!

Orkar knappt lyssna och läsa de ansvariga chefernas ord och rader kring vad/vems felet är. Skyller på än det ena och än det andra. Inga konkreta åtgärder mer än "...vi tittar på det och kommer att...blabla..."
På en fråga om de pratar med de anställda ute i fält svarar chefen för Trafikverket(heter det så förresten?).." Ja, oh ja, senast idag var jag på möte och pratade med avdelningschefer och de ansvariga för respektive del...."
Okey, det finns två saker att tycka om honom....Idiot eller helidiot.
Han fick frågan om de pratar med de anställda UTE I FÄLT. Det är fan inte några avdelningschefer med krokodilhud i arselet, förstå det.
Det är som det är på de flesta jobb, de som jobbar ute där det händer och i regel gjort så i betydligt fler år än vad någon chef kommer upp i....VET en massa matnyttiga saker om vad som är fel, vad som ska göras och vem som ska åtgärda sakerna. Men nej, de får aldrig komma till tals......
Det är inte speciellt överraskande att saker och ting fungerar dåligt. Otroligt frustrerande.

Avregleringar.....Vilket påfund. Och för den delen, Ulf Adelsohn...Noll koll.

*****

Nä, om man ska slänga några välavvägda getögon på "På spåret". Kanske kan man svaret på någon fråga ikväll?




Kommentarer
Postat av: Kaj

Nja, det är ju lättare att byta pirk än att bli någon annan person!

Annars skulle vi genmanipulera oss så vi blev Jörgen Storm allihop. Tänk att se flera hundra Stormar på isen iklädda oranga jackor!

2010-12-04 @ 16:32:07
Postat av: Storm

Kaj !

Du ä go du:) Hoppas att jag kan delta på Norarycket även detta år så vi kan "träffs" igen.



Bra printat Boss.



Hae't Gött !

2010-12-04 @ 17:07:40
Postat av: Knogen

Vi kanske mots i luften nagonstans da. Jag aker fran JFK pa lordag kvall. Framme pa ARN sondag morgon.



Jag ska vinka om jag ser nat plan susa forbi i natten :-)

2010-12-09 @ 19:23:20
Postat av: Mr Pink

Då vinkar du inte åt mig:-) Åker du tåg till Orsa sedan? Kanske vi syns på Arlanda? Planet går 13.30 på söndag så vi är där på förmiddagen nån gång.

Ha en god hemresa så syns vi, om inte annat, i januari:-) Kanske på Märratjärn;-)

2010-12-10 @ 12:30:44
Postat av: Knogen

Vafan! Ja, jag var på Arlanda och fjattade runt hela förmiddagen i går (söndag). Åkte hem med tåg strax efter lunch. Måste ha gått om varandra då (såvida du inte sprang som en gasell till incheckningen i vetskapen att en förvirrad och jet laggad-Knoge fanns i faggorna ;-)

2010-12-13 @ 15:34:43
Postat av: Mr Pink

Shit, var nog mer som en liten kuduantilop till incheckningen....Gick lite snabbt faktiskt:-)Hoppas du haft det bra i ditt öhoppande:-)

2010-12-15 @ 00:27:16
Postat av: Therese

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2012-03-19 @ 00:44:24
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0