Halmstad

Time for V75 igen och den här gången söderut till Halmstad, utan openstretch.
Öppen omgång och känslan säger bra utdelning.

Avd 1: Ser Ridgehead Cahore som klar favorit och det är inget fel i det, men sanningen är ju att den är i allra högsta grad opålitlig:-P Visserligen kan det vara spets och slut här och ett klockrent singelstreck men i och med att galoppen finns nära till hands kanske man ska gardera här. Då ser jag mest 3 Karbo Cake som en utmanare liksom 9 Lord of Makkegård. Varning även(som vanligt) för 11 Casander Boy, 3 procent i nuläget,  som bara får dåliga lägen men är en högkapabel häst.

A: 5 B: 3-9-11-2-4-12-8

Avd 2: Ett öppet lopp och svårlöst. Tror mest på 7 Lobby La Marc som är snabb ut och kan drämma av till spets. Nu är det länge sedan hon startade så det är inte positivt men jag räknar med att hon är påställd. 5 Chivas Bluegrass är favorit och ska streckas. Skrällvarningar för 2 Alandias Lime(5%) och 10 Babakova Bob(9%)

A: 7-5-10 B: 2-1-3

Avd 3: Ser långluffaren 9 Oceans Eleven som favorit, den tycker jag man kan försöka fälla då 2640 meter är i kortaste laget för den här ospeediga hästen. Kommer att få tugga i spåren och borde bli nerspeedad, eller hoppas jag åtminstone. De jag förordar är 8 Ravello, 4 Isalus , 10 Junction och megaskrällen 7 Horsepower Diamant(1%)

A: 8-4-10-9 B: 7-12-3-5-6-1

Avd 4: Och hur fasen löser man det här då? Ännu ett svårt lopp och mest streckad här är 7 Evil Jagg, bra häst men haft uppehåll, kan vara en favorit i fara. 1 Mill Nitro verkar vara en häst som vet vad det går ut på och kan öppna från start= vinst?  Även 11 Dedes Brassie ser ut att vara en rejäl kuse. Svårt lopp, gardera!

A: 1-11-7 B: 10-4-2-6-5-3-9

Avd 5: Vad ska man säga? Strecka alla kanske? Hur svårlösligt som helst och det man kan säga är att 11 Seagardens Lady visade toppform senast och kanske sitter där nu. 15 Sasabee är en bra häst och med (T)Uhrberg i sulkyn ska den inte nonchaleras. 6 Wiss Ronja tar möjligen spets och Widegren kanske äntligen kan ta en seger, dock sällan han vinner.

A:- B: 11-15-6-10-7-5-13-14-12-4-8-1

Avd 6: Här finns ett tänkbart singelstreck om man vill chansa:-) 1 Practical Joke(15%) spurtade fenomenalt senast och var ett drag i det loppet, passas nästa gång var ju självklart och nu är nästa gång. Läget kan vara en fälla men jag tror han kan öppna bättre än visat och hoppas på att Falsig har nåt lurt i rockärmen. Även 8 In Vivo Face(14%) är en riktigt bra häst som kommit tillbaka efter sjukdom. 5 Rumbleinthejungle ska streckas om man tar flera

A: 1 B: 8-5-9-3-7-4-10

Avd 7: Här kör jag på i toppform varande och äntligen med ett bra läge, nr 4 Nouvelle Pelle som förstarankad. Streckad på bara 16 %. Spurtar alltid bra och med ett lopp i främre träffen så är med på mållinjen. Passa även skrälldraget från senast, 10 Viol Hornline. Här kan det bli bättre tempo än senast och då biter spurten megastarkt.
5 Hoity Toity Face blir favorit och det känns okey, bra häst som ska streckas. Ska bli kul att se vad som händer mellan Jenny och Ludde den här gången, förra gången körde de mer eller mindre ihjäl varandras hästar.

A: 4-10-5 B: 9-1-2-7-11-6

Lycka till

Kommentarer
Postat av: Mr Pink

Så har man byggt ihop systemet, blev som vanligt en sanslös slalomåkning...Håller ändå tummarna att man lyckats göra någonting rätt..

Spikarna blev hela tre stycken, Ridgehead Cahore,Babakova Bob och Dedes Brassie! Blev en smula chansartat;-) Hade inte de spikarna imorse kan jag säga men nu blev det så....Uhrberg trodde mycket på Babakova så därav den spiken, Malmqvist lika mycket på Dedes...Hoppas att de har koll:-P

2010-02-06 @ 13:13:29
Postat av: Mr Pink

Japp, det blev några kronor men tyvärr inte full pott:-P Babakova Bob blev tvåa och måldomarna granskade vinnarens slalomväg fram till segern ett tag innan segern godtogs.....Synd, Babakova gick bra. Dedes Brassie var ju helt överlägsen och närmast okörd liksom Ridgehead Cahore. In Vivo Face släpptes iväg till oförklarliga 15 ggr fläsket...Well, som vanligt...nya tag nästa vecka.

2010-02-07 @ 17:30:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0