Melodifestival

Som bredsidor mot ett hangarfartyg som mål.......Men för satan, finns det ingen självinsikt överhuvudtaget inom låtskrivarkretsar?
Kollar Melodifestivalen och att det är roligare att flå igelkottar med tånaglarna än att lyssna på detta är ställt utom allt tvivel....Varför jag tittar? Klippte tånaglarna igår och igelkottar sover nu, idiot!

I tidningar har man i ett flertal år läst vilken utstrålning Darin har, vilken talang det är......What!? Hur i hela friden tänker man då? Ställde man ett mellanmjölkspaket vänt ut och in bredvid killen som låter värre än en skitnödig Enrique Iglesias så vore det en övernaturlig skepnad av utstrålning jämförelsevis..Det man också ska veta att Enrique låter outhärdligt i all sin "smärta".....

Inte ens mina "lillfavoriter" Alcazar hade en bra låt i år......

Ja, vad ska man säga? Typ det jag sa ovan kanske.....

Haha, nu var det precis röstning....Sa direkt jag hörde Timotejs låt att den blir framröstad. En låt som liknar Nordmans vanliga dynga, dvs nationalistisk jävla smörja som går hem i den SVENSKA patriotsoffan.....Fy fan vad trött jag blir, kanske borde vila lite

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Ja?? Du borde vila lite... De var faktiskt medryckande och jag blev glad, och sen gillade jag "Yeba" och Chrucifed Barbara! What about that`????

2010-02-20 @ 22:05:22
Postat av: Mr Pink

...och hur många glas vin har DU druckit?;-)

2010-02-21 @ 00:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0