Sammanfattning...

V75 omgången gick i mål och en kort sammanfattning kan ju vara ungefär så här.....

1: Rätt ute direkt med 1 Karbo Cake som vinner lätt från spets. Casander Boy fick vandra själv ett tag i tredjespår och det är bara att glömma. Hade 4 streckade,mina A-hästar

2: Dagens skrik och tillika GrevNils chansspik, missade fylla i den i min ranking men hade den naturligtvis streckad på tre, 5 Caballion, som verkar vara en riktigt bra häst. 10 Calvin Fortune som utmanade in på linjen fanns med på kupongen också.

3: Valde att spika Acclaim med tanke på eventuell spets. Det blev spets och en lätt viktoria

4: Gick på min tidiga idé Reality Pride som gick fram i dödens och vann lätt. Bra kört, Heiskanen

5: Sopade på med nio streck och hade vinnaren 5 Cherion Tooma bland dem. Här spurtade skrälldraget 4 Miss Tracey godkänt in på tredjeplatsen. Fick tyvärr svar i körningen om spets och det tog nog udden ur henne en del.

6: Här ändrade jag systemet innan inlämning för att kunna nästintill helgardera sista loppet. Gick på spik och favoriten 11 Ottens Vigo, de hästar jag plockade bort var min dunderskrällvarning 4 The Good Boy och 8 Late Speed...Tror ni jag svor nåt på upploppet?! Undrar vad GrevNils sa när The Good Boy plockade ner hans spikförslag 1 Kung Bravur?;-) Som tur var eller hur man ska uttrycka sig så slog enprocentaren på en galopp alldeles innan mål och räddade mig från grov ångest:-P Tror utdelningen hamnat mycket högt om The Good Boy hållit undan vilket jag tror han gjort om inte galoppen kommit...men nu är det ju travtävlingar:-)
Jaja, 2 Ravello var iaf en fjortonoddsare och hjälpte upp värdet litegrann.

7: Så här valde jag då att plocka med åtta hästar trots att jag rankat 1 Prima Stella som ensam A-häst..Naturligtvis vann den och utdelningen hamnade på 54 lax tror jag det var. På några hästar som var streckade hade utdelningen varit upp mot en halvmille men de sågs aldrig med chans i teverutan...

Hoppas någon fick till en sjua och lite nyårsslantar.....:-) Nu jobbar vi in Drömvinsten på Lotto!:-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0