Stjärnorna på slottet...

...kollar jag på

Kjell Bergqvist's dag senast och vem fasen dyker upp i programmet om inte herr Tono, en av Sveriges bästa metare:-) http://www.metetorget.com/Uffes/VMkval_2005_avsnitt1_segrare_piren.htm

Kjell hade bestämt att de skulle fiska och nu blev det ju inte Internationellt mete som stod på programmet utan fiske med spö och rulle....Det var nog tur det, hade nog inte vågat plocka fram takeaparten jag heller till ett sådant sällskap:-) Kul hursomhelst....Btw, önskar fler människor var som Kjell Bergqvist. Rak och rättfram, inga krusiduller där inte:-)

**********************

Åkte till Norge igår med H som sällskap, bowling på schemat. Vi mötte de som ligger tvåa i serien, Bowling 1..Tyvärr blev de för svåra igår då Håkon var i form:-) Tror han landade strax under 700 på de tre serierna.
Själv fick jag ihop 571 (tror jag det var) Inga toppserier på det, 205 som bäst. Kommer inte riktigt ihåg vad mina spelkamrater hade men någonstans mellan 510-550.....Det räckte inte alls även om vi höll på att ta sista omgångens poäng. Fortfarande ledning i serien som väl är.

Ikväll återupptas Björnfighten på hemmaplan och vi spelar kl 17.00 mot Orsa Skylt. Även där leder vi serien och hoppas fortsätta i topp under vårsäsongen.....:-) Sällan skådats ett mer homogent lagbygge än Bk Harmoni, extrem talang kombinerad med fashionstarlook är aldrig fel;-)

**********************

Ligger på mage med genitalierna mellan magen och underlaget.....som är en spikmatta.....Skapar nya dimensioner i ens medvetande

Kommentarer
Postat av: Knogen

"Ligger på mage med genitalierna mellan magen och underlaget.....som är en spikmatta.....Skapar nya dimensioner i ens medvetande"



Vafan! Satsar du på en karriär i Die Wiener Sängerknaben?



;-)

2010-01-20 @ 19:25:54
Postat av: Mr Pink

Japp:-)Rakar jag bort fjunen på hakan blir jag 35 år yngre och med den "nytillverkade" sopranen så borde jag platsa:-)

2010-01-20 @ 19:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0