The Solution

Dags att bena ut helgens trav för att om möjligt bereda väg för en ekonomisk uppgång i de lädren som behöver det:-)

Avd 1: Här är 1 Manhattan D.K stor favorit men här blir det tryck på tillställningen med 7 Ridgehead Cahore som kommer att laddas framåt(ja,nu är det inte så många som kör bakåt) . Därför öppnas loppet upp en aning. Mitt så kallade drag blir 9 Zlatan Bob med Goopen. Inbillar mig att han får loppet här och formen är i annalkande. Intressant att se om 1 släpper till 7 eller om 1 svarar spets.....Ett garderingslopp för mig iaf.

A: 9-7-1 B: 5-6-3-2-10-8

Avd 2: Ett stolopp som är mer öppet än dygnetrunt öppna Statoilmackar. Här är svårt att hitta något att tro på helhjärtat. Ett absolut skrälldrag är 12 Ditte Vingboons(1 %!) med Takter. Brukar gå bra till slut och formen verkar sitta där. Se upp.
Även 6 Molly McGuire streckas som tolvprocentare. Favorit är Goopen med 4 Chanel Håleryd och den ska ju med på lappen likväl. Här ska man nog strecka ganska mycket.

A: 7-12-6-4 B: 8-3-10-5

Avd 3: V75-mästaren och här skräller det med jämna intervaller över åren. Bästa hästen är tveklöst 15 Spring Erom, kan vara ett spikbud....om man nu inte som jag brukar gapa stort för att leta skrällar:-) Tror t ex att 7 Domino Eson kan bli svår att plocka ner om han lyckas sno åt sig ledningen. 13 Rocket Power vann ifjol till högt odds och spurtade där ner Commander Crowe! Ingen sån kamel med här och kan bli seger igen.
Storskrällen kan vara 9 King of Lace, en riktig spurtkanon. 11 Access Tooma passas också.

A: 7-15-13-9 B: 11-5-4-1-8-12-14-10

Avd 4: Här kommer ett av mina spikförslag i 1 I'm Alone Face. Hästen är inte alls oäven från start som så många verkar tro. Inbillar mig att den svarar upp eller åtminstone rygg ledaren och med openstrech så ska det kunna gå vägen. Motbuden för mig är 7 Practical Joke som jag varnar för om man vill gardera, liksom 10 Chip Storm.

A: 1 B: 7-10-12-9-8

Avd 5: Lärlingar för hela slanten och pust...ännu ett svårlösligt lopp, men det gillas:-) Mitt förstaval är 6 Midsummer King som snart borde få sin seger. Hade vunnit senast om han inte blivit störd till galopp. Släpper inte heller 11 Reagan Ås som svek från spets senast, ska vara bättre bakifrån och vi får se om det stämmer. Bra kusk också. Bästa hästen och med ett bra lopp kanske den bara vinner är 13 Carmen Launcher. Strecka den.

A: 6-11-13-7 B: 12-3-14-2

Avd 6: Idé här blir 1 P.A Surprise, bör bli ett bra lopp , rent av ledningen och då blir den med in på linjen åtminstone. Passa också 2 Mack Pointer som såg lysande ut vid seger senast och vann överlägset, hårt inne här men hästar i toppform ska alltid passas. Glöm inte min varning från förra veckan, avslutade bra då och även om tolfte spår på kort distans skriker ut att det inte ska gå så tänker jag iaf strecka 12 Slevin Kelevra

A: - B: 1-2-12-9-7-3-5-10-11-4

Avd 7: Japp, är det äntligen dags för 3 Roberto nu då!? En äkta openstretchkuse som måste ha bra chans att ta sin välförtjänta seger här. En häst som nu fått några lopp i kroppen och kan bli farlig då grundkapaciteten alltid varit hög är 2 Gift To Europe, den här gången med ny kusk och det är ett stort plus. Kolgjini kör 6 Lorenz Caf som såg laddad ut senast. Vinner snart och sylvass från start. Favorit 5 Omega Boko som gick kanon senast som tvåa efter galopp. Storskrällen att strecka är 12 Big Star, grymt speedig häst och med rätt lopp kanske det visslar till?

A: 3 B: 6-5-2-12-4-9-10-8

Lycka till

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0