Gåva

En fjäderlätt beröring av något svunnet...en mjuk känsla av tillit smyger sig in i de mörka rum min själ upplåtit. Funderar inte många ögonblick utan öppnar upp mina svetsade sinnen med en lätthet de sällan fått ynnesten att föräras...

Tankarna är vita som nyfallen snö, pudrade med de sötaste flagor av kärlek.....Mina ögon får en lyster de så länge saknat och med glittrande blick ser jag framtiden som en parad av goda känslor som strösslas över mig längs den väg som outforskad ligger framför mig.

Eufori och klang av ljus drabbar min själ och den är öppen, den är mottaglig....Det tränger sig in, förgör mörker och skänker frid. Ljuset är hoppet.
Ett slumrande hopp gnuggar yrvaket sina sömnmosiga ögon till liv, sprudlande ögon blinkar till och hoppet lägger sig längst fram, likt en spjutspets mot allt ont

Känslan av en själ...min.....som växer, som ser kärleken till människor som ett solitt fundament att vila på.

Tillförsikt virvlar, tillförsikt strömmar genom mina vener...Tillförsikt till kärlek, till livet.

Dagen är bara i sin linda när mina knarrande fötter finner golvvärmen som sprider sig uppåt genom en kropp som så sakteliga vaknar. Skrider in i köket med glädje bubblande i hjärtat.
Nybryggt kaffe tränger sina väldofter långt in i nervsystemet och förstärker magin, glädjen, att få uppleva ännu en dag i en uppskattad, fantastisk värld.

Älskar varje sekund
 

Kommentarer
Postat av: Kaj

:-)

2010-01-31 @ 20:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0