Back in Sverige

Ännu en fabulös arbetsvecka avpolleteras härmed.....Nu blir det till att klämma fram några välsvarvade svettdroppar hemmavid över en antagligen regnig helg.
Vassklippning tidigt imorgon. Lillån ska friseras till så deltagarna i Orsa Match Open blir nöjda och glada.
Nästa helg står drabbningen och det blir en match mellan Norge och Sverige:-) Många deltagare från Norge och det är skoj. Hoppas vi kan bjuda på ett hyfsat intressant fiske.
Vi har ju inte en aning om hur fisken i Lillån reagerar när det nu blir fler deltagare än under våra klubbtävlingar.

Ska hursomhelst bli väldigt kul med tävling! Har anmält mig själv också men det känns som det inte kommer hinnas prepareras grejor ordentligt för att man ska vara helt nöjd med förberedelserna. Men vafan, det kan räcka med ett matchspö och ett par bruningar.....:-)

Torghandelsprojektet fortgår också och det börjar närma sig. Ska jobba några timmar med det i helgen och försöka knyta ihop några lösa trådar. Puh, en hel del att knyta.....

Jakt & Fiskemässan om två veckor också. Ska stå för Orsa Kommuns räkning i år också. Blir till att marknadsföra Orsa med fiske/jaktsnack. Kommer pynta upp lite fiskeprylar i vår stora monter och möjligen ett älghorn i format mega...lite fusk dock då den är skjuten overthere, närmare bestämt Alaska. Få se om man kan knyckla in det i något hörn:-)

Annars kan man ju fundera på om man ska knacka i sig nån vinare för att föra in lite fröjdefull fylla i kroppen...Tja, varför inte? :-)

Ooops, nu ringer det på dörren.....Har beställt hämtpizza som förevändning. Snubben vet ännu inte om att hans innehållslösa liv slutar strax. Ska låta honom kolla när det rinner ut på golvet framför honom......

Tjipp

Kommentarer
Postat av: Weine

Släng i dig pizzan och ägna dig sedan åt att fixa fram mitt spö. Prioritera!

2010-07-29 @ 22:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0