Svettigt

En aning varmt nu, är ju inte den mest soldyrkande figuren direkt. Börjar bli dags att bänka sig och se en antagligen svettig match, Tyskland-Argentina. Är ju en höjdare hur den än slutar.
Fick in Uruguay i semifinalen som förutspått:-) Tror de till och med kan smiska skinkorna orange på Holland i semifinalen. Diego Forlan och Suarez är ju smått fenomenala. Viktigt för Uruguay är att Lugano inte är allvarligt skadad och kan spela. Nu skötte sig Scotti bra igår som ersättare men Lugano har helt klart egenskaper som kan lyfta vilket lag som helst.

Ska försöka slappa till lite, så tänker mig en rom och cola till fotbollen. Har knappt druckit ett glas vin på hela sommaren fram till nu:-P Så då kan man väl få duscha gomseglet med lite sprit, kan jag tycka:-)




Just ja, ska ju skriva ett partiprogram också;-) Specialdemokraterna goes business. Lär börja motionera nu och kapa några av de fläskigaste kilona som sugit sig fast likt blodiglar på kroppen, måste ju se snygg ut i kostym när man är talesman:-)

Tjipp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0