Orakel

Ibland sätter man ju ner sin feta röv på något trevligt etablissemang, likt en restaurang eller fik. I sommartider slår det aldrig fel, man får alltid skåda saker man gärna varit utan.
Varför i helvete kan man inte dra på sig en tröja eller t-shirt när man ska käka/fika? Finns ingen anledning att visa en bar överkropp när man ser ut som Kung Louie eller föralldel som mig, en blekfet föredetting, när man ska käka.
Känner inga som helst lustyttringar över att skåda vad som kan döljas i en hårbevuxen rygg eller att räkna solsvettiga bilringar på en snubbe med Ford Taunus-tatueringar på ena tutten........

Inte lika illa men ändock......TREKVARTSBYXOR! Snälla, ta av er dem och bränn upp skiten. Det är inte trendigt. Det är skitnödigt.
Oftast sitter de på någon som aldrig tränat något och har trastben, ser iofs lika illa ut på ett par riktiga limpor också.
Snubbar utan koll som blivit övertalade av sina egna spandexbärande fruar att det är inne, som de läst i Amelia eller söndagsbilagan till Expressen och fått för sig att det är allenarådande trendorakeltidningar......Vilket det naturligtvis inte är.

Som sant modeorakel, det ser ju alla, finner jag min rätt till att uttala mig i de här frågorna. Bär alltid de rätta accessoarerna och luktar ständigt fräscht och det absolut senaste inom parfymindustrin. Som bärare av de stora modehusen Versace och brittiska Paul Smith ligger jag oftast korrekt i tiden och till skillnad mot de flesta håller jag mig ständigt uppdaterad genom den press som alla insatta vet gäller. T ex Vogue Hommes och Blackbook.

Okey, tröja på och trekvartsbyxor bränn

Dags att vaxa magen och lägga eyelinern.....Lunch om en stund på Brödboden, Orsa

Kommentarer
Postat av: Weine

Läste i ett tidigare inlägg också om din syn på trekvartsbrackor. Vill bara infomera om att jag omedelbart efter att ha läst det tog mig till Johns Sport för inköp av ett par trekvartingar. Har dem jämt på mig. Fundrar på ett par till. Vilken färg tycker du jag ska ha på dem?

2010-07-15 @ 11:31:49
Postat av: Mr Pink

Ta samma som jag har, beige....så kliver du in i en annan dimension;-)

2010-07-15 @ 11:34:06
Postat av: Weine

Beige!! Pratar du om din kroppsfärg?

2010-07-15 @ 11:35:55
Postat av: Weine

Kände mig helt enkelt tvingad att göra ett inlägg på min egen blogg i försvar av dessa brackor!

2010-07-15 @ 11:46:44
Postat av: Mr Pink

Hahahaha:-)

2010-07-15 @ 12:27:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0