At last

Nu blir man norrman snart igen. Börjar om ett par veckor, åtminstone preliminärt. Känns bra att få återgå till någon sorts rutin i veckorna.

Bad weather imorse och ser väl fortsatt en aning mörkt ut på himlavalvet. Tänkte åka och prova en nygammal sjö idag och blir troligen så. Abborrfiske och kanske gädda.
Tar båten med även om det troligen är en bit ner till vattnet men vafan, har släpat tunga saker ner till vatten förut, inlindade i mattor med sänksten;-) Så det går nog bra.

Härlig träningsvärk i baklåren idag efter att plockat med ved igår, en liten stund. Vittnar möjligen om en kropp i förfall men varför bry sig? Det mesta förfaller i slutändan ändå....Skönt ändå att veta att det fanns något inne i de sladdriga Skogaholmslimporna.

Bilen, ja...bilen. Ska söka kontakt med bilfirman som fixade lite med lysena här i våras. Funkar sådär och ytterligare besvär är nu att jag får öppna förardörren från passagerardörren....:-P PLUS att det ibland när jag ställer ifrån mig bilen står en fläkt och går i motorutrymmet, vilket jag inte hör....utan när jag kommer ut igen och ska åka iväg är batteriet slut.
Om jag är trött? Om jag är smått pissed off? Nä, inte en kille med lugn bestyckat sinne likt mig....:-P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0