Lördagens tävling

Dagen innan vårt klubbmästerskap, alltså under lördagen, så körde vi en familjetävling uppe i Hemsjön vid Untorp.
Mycket att stå i med hamburgergrillning och korvkokning till försäljning. Liksom ifjol regnade det stundtals men emellanåt sken solen upp så på det hela taget en helt okey kväll.
Stort tack till kära H för sin insats med allt från inköp till försäljning:-) Tack till syrrorna och naturligtvis faderskapet som arrangerar den här tävlingen och som vanligt fått ihop ett bra prisbord, där alla fick pris.

Fiskemässigt var det en hel del fisk i farten, själv höll jag till med kidsen och försökte assistera. Fick iaf ihop 2,4 kg med mört och abborre.
Jörgen vann på 4,9 kg, vilket han drog upp i Kvarntjärn som också vi fiskar i på den här tävlingen.
Hasse Liljedahl gjorde en stark insats och vägde in 4,7 kg för en andraplats. Han hade ingen klocka och var inne redan en halvtimme före slutsignalen:-O Bristande rutin där, Hasse;-)
Farsan knep tredjeplatsen strax före mig, 2,6 hade han.

I barnklassen (upp till 12) segrade Tionne, hon drog fisk på löpande band och visade riktig fiskeglöd med sin energi och uppmaningar till mamma om att snabba på med assistansen:-) Good work, Tionne!!
Tionne hade 1060 gram. På andraplats metade Hugge in sig, också han med en bra insats. Han hade 1020 gram och vi slutade då en halvtimme innan slutsignalen då det började bli kallt.
Felicia kom fyra med sina 700 gram och fiskade bra.
Deltagarantalet var 47 stycken allt som allt.

Wetlook på HasseJag och kidsen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0