Dessa j-a grupper

Är ingen större fan av dessa Facebookgrupper alla går med i utan reflektion och eftertanke. Går sällan själv med i några grupper förutom rena ämnesrelaterade.

Råkade se att några vänner var med i en grupp som heter "SVENSKA BARN BEHÖVER OCKSÅ HJÄLP!"

Mina varningsklockor ringer alltid när saker benämns på det SVENSKA viset, klickade in på gruppen och kollade av kommentarerna på något inlägg där.

Blir förbannad och förstärker min aversion mot människor. Mänskligheten fortsätter visa sin låga tolerans och att mänskligheten är idioter närmar sig alltmer en sanning....

Gruppens syfte är då, som gruppnamnet antyder, att vi ska hjälpa svenska barn i första hand. Inte skänka pengar/ge bidrag till utländska behövande.

Några av kommentarerna som jag hittade bara efter några sekunders läsning.....


"Det finns familjer i vårt land där man aldrig varit på en semesterresa eller knappt har råd till Julklappar!Detta får inte glömmas utan borde ha prioritet bland insamlingar."


"Men om man bor på en förkastningslinje FÅR man räkna med att jorden äter upp ens hus ibland....Och planera själv för detta???"



 "Så nu tänker jag fråga er, ska verkligen Sverige se ut så här?
Ge mer pengar till de Svenska skolorna/myndigheter i stället för att lägga ner miljoner på länder som ändå aldrig kommer ändra på sig."



Finns egentligen ingen anledning att kommentera ytterligare från min sida, de här kommentarerna säger det mesta och att en del väljer att gå med i grupper av det här slaget är ytterligare en spik i kistan för tolerans, omtanke och öppenhet, för mänskligheten helt enkelt.

Hur kan man tycka så här? :-( Så inihelvete trångsynt och i total avsaknad av empati:-(


Kommentarer
Postat av: Åsa-Nisse

Den nya svenska folksjukdomen har som sagt vissa avigsidor. Vart tog solidariteten vägen i samhället. Den här sortens grupper och många andra skapade behov finns det ju mängder av idag i samhället och empati vet inte många ens vad det betyder.Då jag nu har pimpelfeber och står och kollar upp packningen för tredje gången gör att jag inte hittar orden på alla dumheter som är måsten idag.Snacka om pimpelnörd.Var i värmland i helgen å kände på Hagforsarna och på söndagen även Malungarna och det gick hyfsat och framförallt så höll knäna.Åker till Bräckecirkusen imorgon och landar nog på Hamra på måndag.Siktar på att hänga dig då och har tänkt mig att gå i dina fotspår för att se om skarisen håller.Vid invägningen idag stog det 105, och du är ju en av de få i eliten som matchar detta hyfsat.Helt enkelt: Håller det för dig så håller det för mig, om jag lyfter mig lite i håret. Väl mött Nesse

2010-03-30 @ 19:31:39
Postat av: Mr Pink

Du behöver inte lyfta dig i håret:-) Däremot får du nog lov att lyfta benen, ur och i de djupa fotspåren....Vägde in på 118 kg:-P Vi syns på måndag:-)

2010-03-31 @ 16:28:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0