A la carte

Man är hungrig. Stövlar ner på den lokala Coopbutiken och kollar in vissna grönsaker, flugsurrande frukter och tanter i duschmössa med rabattkuponger....Går vidare till färdigmatsdisken, bara sunkiga karréskivor, färdigrandade i kollektivgrillen bakom scenen...inte ens en sketen kycklingfilé lyckas man lägga ögonen på.

Tristessen tränger sig in under hänghuden och desperationen börjar tvaga hjärnan. Pizzatänket blir alltmer konkret. Man tittar ner i golvet och ser inte ens tådelen på sina skitiga Pumadojor...Det är en buk i vägen. Inte ens en kuk.
Tankarna försöker rädda den sista lilla delen av värdighet man har kvar. Ägg, det får bli ägg och bacon åtminstone. Det kan jag tillreda. Är ju kunglig på ägg och bacon. Fler har tydligen tänkt tanken och äggen är slut. Jävla fetton.

Hungern känns. Hittar sig själv med två val....Pepparchips eller Cream Cheese. Tar bägge och toppar med en rundbottnad flaska Pommac som finner sin plats i den antagligen bakterieangripna kundkorgen....

Betalar och slinker förbi pizzerian on my way hem, en Margerita med extra ost. Jesus hade aldrig ätit en sådan lördagsmiddag.

Men så kan jag inte gå på vatten heller.

Kommentarer
Postat av: Åsa -Nisse

Måste säga att jag är gla i å högaktar din härliga självironi och självdistans .Vore gött med mer sånt blann andra i ens närhet, inte minst på jöbbet å i pimpelsvängen. Lycka te i Svartåa. Nesse

2010-05-21 @ 13:01:52
Postat av: Mr Pink

Åsa-Nisse - Tack!:-)

2010-05-24 @ 12:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0