Flämt

Idag på eftermiddagen pumpade jag i bra med tryck i cykeldäcken och besteg cykeln, ramen sviktade en aning men höll ihop utan att skrapa i backen. Blev en vända runt Stackmora, en stabil backe som fick mig att låta som en elefant med kraftig lungsvikt. Drygt var det men det blev 45 minuters motion, alltid något.

Jag hoppas det som känns i kroppen är beroende på cykelturen och inte nån jävla förkylning, är lite hängig och matt. Men skyller på cykelturen:-)

*****

Arbetet med torghandelsmarknaden har jag också påbörjat. Gått igenom livsmedelsproducenter och tagit kontakt med delar av dem. Bokat möte med en tidigare ägare till några saluhallar i Göteborg för att få lite input vad gäller livsmedelsförsäljning.
Nästa vecka blir det besök hos producenterna.

*****

Ska visst bli dåligt väder till helgen i Örebro. Bokat tvättid imorgon och kommer väcka liv i Goretexkläderna med specialtvättmedel. Kan behövas. Fast mest behövs fisk i keepnätet. Så jag skiter egentligen i vädret:-)

Vm-kvalet har samlat dryga 30 anmälda. Är väl där någonstans det varit de senaste åren. Blir intressant.

*****

Pengarna i skattkistan har tagit slut:-P Inte en krona ännu från norska försäkringskassan, men de har lovat innan 8 juni....:-P Eller lovat, de hoppas....Jag hoppas också kan jag säga. Hittade iaf ett CoopMedMerakort i plånboken idag där det fanns en kredit på några sjalar....Nice, då klarar man sig några dagar till:-)




Kommentarer
Postat av: Storm

Glöm inte bort att impregnera kläderna efter tvätten. Blir som nya :-) !



Hae't Gött !

2010-05-05 @ 22:29:08
Postat av: Mr Pink

Vafalls? Var det inte det tvätten skulle göra? Eller ja, den andra av burkarna kanske är den som impregnerar då...Får nog läsa på burkarna lite mer noggrant kanske:-)

2010-05-05 @ 23:13:50
Postat av: Freddan

Nice... lycka till med norska staten... för mig tog det, håll i dig... 6(!!!!) månader att få intyg och så småning om pengar från A-kassan...



Ansökte 10maj och fick pengar 7 nov.



Som jag alltid sagt, Norge är världens rikaste U-land och Sverige världens fattigaste I-land.(fast nu är nog inte sverige något I-land längre efter utförsäljning av div industrier mm)

2010-05-07 @ 19:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0