Resor

Drar till norra Norge igen. Åker inatt. Drygt. Är inte så jävla förtjust i att dra så tidigt och framförallt komma hem så sent, fredagmorgon runt 04.00 om allt går bra. Har man tur kanske man får ett tack men det är inget att räkna med:-P Nä, just ja...jag får ju betalt.

På lördagen kliver jag på tåget till Stockholm för att sedan på söndagmorgon skutta på flyget till Italien. Det blir roligare hoppas jag.

Sedan blir det arbete i några veckor innan USA ska besökas. Flygbiljetter är klara, boende kvarstår men urvalet har sållats ner till 3 tänkbara alternativ. En del mejlsvar ska inväntas innan det är helt klart.

Dags att skära sig några varv.....splittra tankar till fragment....

Kommentarer
Postat av: Åsa-Nisse

Det va rackarns va du ä ute å far.Först en arbetsvecka i Nörje å sen te apesinlundarnas Mecka på rekreation.Å sen te Cokacolalannet i vest. Rackarns va en del se sig om. Dä ä annat än en annan dä. Va visserligen en sväng te dalom för en måne sen men annars bli dä ju bare en å annan båtpimplerisväng i närbygda. Ha la fått en å annan galosch på fesket så dä bli lite variation från Gösakosta. Önskar dig lycke te på alle dine reser. Hetter du nåt redit revolutionerande på pimpelsida kan du väl tipse en annan inför vintern å blir dä ingen is i hembygda så synns vi la på Dala-Härjecupen om inte du fastnar i Amerika å blir nån feskeproffs där eller så. Finns la ett proffslag i Ontario ha ja hört. Pinki pearches tro ja di heter Hälsar Nesse

2010-10-12 @ 11:21:13
Postat av: Storm

Åsa-Nisse !



Digg you wery mycke;)



Syns o Hae't Gött !

2010-10-13 @ 23:08:55
Postat av: Åsa-Nisse

En tacker Stööörmen See yo to å haet gött Nesse

2010-10-14 @ 10:13:21
Postat av: Weine

Jamen så har då Åsa-Nesse hittat sin klabbarpare!

2010-10-14 @ 13:31:26
Postat av: Mr Pink

Hahaha, satsar kanske på ett kontrakt med Pinkie Pearches:-) Åsa-Nesse och Klabbarparn, vilket radarpar:-)Vi syns på Dala-Härjecupen, ska fila till grejorna så man kan lura nån randig....

2010-10-14 @ 17:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0