Att vara bidragande deltagare

....är ju också viktigt. Krävs ju deltagare i fisketävlingar för att det ska bli några prispengar. Eller prispengar och prispengar. Man kan ju ta en hemsnickrad fågelholk också;-)

Jaja, jag var med på tävlingar i helgen och tyckte det var rätt så kul trots mitt fiske var likt en benamputerad som försöker knulla stående......Det gick pissdåligt med andra ord.

Började med Venjan på lördagen och rullade iväg nermot Kullssundet. Har ju inte en av de bättre lungkapaciteterna längre och saker och ting där det gäller att röra på fläsket blir lätt jobbiga. För att inte säga jäkligt dryga.
Strax framme vid sundet tittar jag iaf upp och ser en halt, lytt äldre man FRAMFÖR mig! Hur i hela friden....? Tänkte faktiskt försöka ta livet av mig då med att svälja pirkdosan men ångrade mig. Nu var det Janne P med sin nyopererade höft som rullade framför mig, luktade faktiskt lite bränt av titankulan;-) Hörde av hans klubbkompisar att han antagligen kommer bli den förste som sliter ut en titanhöftkula:-)
Han hade, enligt hörsägen, gått lite tidigare än mig....hoppas jag iaf:-P

Fick bra med fisk i sundet men hade en övertygelse i skallen sedan ifjol att jag inte skulle vara kvar om det avtog. Ifjol stannade jag kvar och det var ett felbeslut. Så i år, efter 55 minuter, tyckte jag vid en snabb okulärbesiktning att nappandet avtagit. Drog iväg med hyfsat snösprut kring stövlarna, över sundet och ut på fjärden. Hittade i lite fisk tillsammans med Mr Samuelsson till vänster när man kommer ur sundet. Tröttnade på det och drog iväg rätt över snövidderna och för att korta av skiten. Hittade inte någon mer fisk. Dryga två timmar utan speciellt många firrar(noga räknat fick jag 9 sista två).

Lunkade in till invägning och hade 190 firrar till dryga 4,4 kg. För dåligt. 

Resultatlista finns på WP:s blogg för de som vill hitta sitt namn.  Leif Eriksson från Nora fiskade bäst med sina nio kilo, han började i Kullssundet. S-O vann herrveteran, han började i Kullssundet.....Vet inte om det betyder något att de började just där då jag inte vet om de stannade kvar eller fiskade sig mot starten:-) Men man gör inte så många rätta beslut i fisket verkar det som:-P

Drog hem tillsammans med Pelle "Åsa-Nisse" Ernst som erbjudits natthärbärge i min fashionabla våning. Vi käkade lagom gott och snackade skit hela kvällen. Stort tack för en trevlig kväll, Pelle!

På söndagen bar det iväg till Kappsjön i Malung. Stannade i starten, något som händer ibland. Typ vart tionde år. Felbeslut igen och när de som fiskat längre bort började komma in till invägning var det bara att inse sin begränsade förmåga att, dels välja rätt ställe och dels få fisk.
Thomas Jansson, Smedjebacken, slog till med en kanonvikt och vann på 13,3 kg. Bra jobbat! Stormen klev in på andra plats med likaledes en kanonvikt, 11,8 kg.

Nu stundar tävling på Orsasjön igen på kvällscupen på torsdag. Sedan årets stora mål(som vanligt) DM. Ingen plats är dock ännu bestämd vad gäller Dm så vi får se vad som sker.

En smula intressant också att se vem vi får som fjärde gubbe i laget. Jag, Laxen och Peter Järnberg är klara men sedan var det ju den här fjärde då som tävlade med några från CFC  i helgen. Kanske de löst medlemsskap här nere och ämnar dyka upp eller så duger vi kanske den här gången? ;-) Vad tror du Laxen? :-)

Två legendarer:-)P-O smilar upp sig efter klubbmatchsegern
Linus hämtar prisSegerfoto från VenjanLaxen
Pelle väger inTore Helmersson drar ihop 10 kg på Kappsjön
Thomas Jansson, Smedjebacken, med segerchecken
Jörgen får en slant för sitt fiskeLaxen ska tvätta bilFäsa

Kommentarer
Postat av: Storm

Finns 86 st till att välja den 4:e.

Hae't Gött !

2011-04-05 @ 22:12:34
Postat av: Storm

Kan bli samma startplats igen nu på DM ryktas det.



Hae't Gött !

2011-04-06 @ 08:02:50
Postat av: Mr Pink

Haha, klart vi vill ha dig med!:-) Men det är ju du som väljer;-)

Låter bra om det blir samma...Blir väl fullt på några ställen, gissar jag. Tror iaf att jag väljer bort startviken då:-P

2011-04-06 @ 08:19:33
Postat av: Åsa-Nisse

Att prata skit mä dej ä ett redit nöje, så jag säger: dyngkul. Tack för omvårdnandet av en gammel varan.DM kommer att bli fest för dig.Om du bara pinnar på nårra km ,så legger både du å laget i topp.Dä har mi Eulalia sett i kristallkula,du vet. Nesse.

2011-04-07 @ 07:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0