Lycka till i stormen

....fick jag höra på eftermiddagen innan det var dags för kvällscup. I stormen?! Svarade frankt att jag inte tänkte ligga med honom även om han bönar och ber......

Jaja, det blåste hårt idag och dagen började som vanligt imorse. Jag och Stormen drog iväg till Hamrasjön. Hade sparkarna med oss men efter 100 meters sparkskjutning gav vi upp och lämnade dem.
Hittade snart i lite fisk och det nappade rätt bra, drog oss dock vidare för att kolla nåt ställe till. Fick knappt nån fisk till och det blev bara ca 3,5 timmes fiske.
5, 4 kg hade jag å Stormolonovich 3,6. Ganska fint snitt på abborren. Tyvärr var isen dålig och det är högst troligt att det inte går att köra tävlingen där nästa helg. Vi får hänga med i vädret och kolla av till veckan.





Vidare hemåt på eftermiddagen och efter att rapat ur sig en kebabtallrik så satt man nere vid Orsasjöns strand och väntade på att alla deltagare skulle dyka upp.

Började direkt utanför ammunitionsbacken och fick fisk ganska omgående. 4 stycken:-P Fäsa hittade i andra hålet ett gäng abborrar och drog ca 1, 5 kg där.

Jobbade på inom området och drog ihop 71 firrar till ca 2,2 kg i vikt. Räckte till kvällens högsta vikt och därmed seger.
Övriga segrare var Linus Axelsson i junior
Ingrid Lundmark i dam
Jonny Fäsa Persson i veteran.

Resultatlista kommer under morgondagen




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0