Redo?

Stuvat och packat klart inför avfärd imorgonbitti. Landar i Enköping runt halvtio och där möter Inge upp. Nesse och Klabbis strålar samman sedan blir det en fiskedag på Mälaren för att känna stunsen i abborrnackarna.
De lär väl vara lika lättknäckta som en stockholmschaufför i ett par centimeter nysnö så det är inget som oroar;-)

Hoppas allt är med. Blir mer och mer förvirrad med åren så det känns inte helt klockrent:-P

Morgondagen innebär att jag siktar på att få några abborrar, få lite delikat sockerkaka bakad av Nesse´s Eulalia och få snacka lite skit. Det duger jäkligt bra:-)

*****

Herr B sprutar ur sig idéer till mig. Nästa vecka ska vi ha en date så vi får dryfta vad som far runt i hans skalle....och min:-). Idag la han fram en idé som nu ska funderas en stund på. Lät faktiskt rätt bra. För en cineast som mig(om man nu får kalla sig sådan fina namn)

*****

Är väldans trött dagarna igenom, så idag besöktes Apoteket för att inhandla lite Chi-San....Skulle också hämta ut mer magmedicin så väntestolen intogs. Under tiden som väntan företogs kollades bipacksedeln på Chi-San. Det var naturligtvis inget för en blodtrycksmedicinsknaprande fetto som mig själv:-P Så det blir väl till att fortsätta vara trött.......Annars är ju motion BRA. HÖRDE DU DET, KENNETH!! MOTION ÄR BRA!!

*****

Inte bra när man börjar snacka om sig själv i tredje person. Men jag vet en till som gör det så då är det legalt;-) Zlatan!

*****

Tro om ett par frågesportskort ska få följa med imorgon. Kanske någon som känner sig manad att testa sina kunskaper inom annat är fiske? Vi får se:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0