Fisk!

Fick rapporter från herr Storm idag. Fjolårets champion i Lillån, Rune Grenberg, gjorde ett avbrott i dansbandsveckan i Malung för att åka till Orsa och kolla läget:-) Jörgen plockade med sig 9-meters och åkte ner och fiskade en stund(ca 2 tim) Jörgen kan säkert rätta mig här men jag har för mig att han sa att det var ca 20 kg i nätet...Mycket fisk i farten, med fina mörtar, ett gäng idar och mot slutet kom även braxarna in.
Storån levererar! Det har ju blivit mer fisk de senaste åren och framförallt får man ju nuförtiden nästan alltid brax.
Ska bli mycket kul att se vad det blir för vikter under Orsa Match Open, gissar på höga! Rune med son kommer eventuellt hit en sväng till veckan för att fiska också.

***

"Mutants" fransk skräck avnjöts igårkväll. Hyfsad domedagsstämning med kärlek som tema;-) Sevärd men kanske inte så mycket mer.

Såg också "Familjen Jones" med Demi Moore och David Duchovny. Den får inte högt betyg, ganska menlös film som det inte är värt att lägga någon tid på.

***

Krafterna börjar återvända i min gamla kropp, har fortsatt värk men den hålls i schack med tabletter(inte Fruxo).
Börjar planera semester  och det lutar åt att hela augusti ligger bra till för det, om det nu funkar för arbetsgivaren.

Det blir tyvärr inte heller något lag-sm för oss i Fk Match, tråkigt. Hade anmält och gjort klart det mesta men tyvärr kunde inte Jörgen den helgen. Så nu har vi dragit oss ur.

Bara att boka om sina åtaganden och nu blir det till att stå i montern för Orsa Näringslivskontor på Jakt&Fiskemässan:-) Alltid bra att tjäna lite pengar och tjata lite med besökande:-) Funderar på något annat upplägg i år om man kanske ska plocka med lite mer fiskeutrustning och visa. Men då glider ju montern över mer åt fiskehållet än att visa upp näringslivet:-P Jaja, vi får se vad vi hittar på.

***

Nästa veckoslut ska jag försöka träffa den eminente och fashionable storfiskaren från våra södra trakter, Pelle "Åsa-Nisse" Ernst som kommer upp tillsammans med Eulalia och tillbringar en vecka kring Siljansnäs för rekreation:-)

***


Kommentarer
Postat av: Rune G

Jeg reiste tilbake til Stormens plass etter litt fika, og fisket ca en time. Var fisk der hele tiden, selv så lenge etter mäskning, blir nok en kanonhelg i Orsa i år :)

2011-07-20 @ 20:36:29
Postat av: Mr Pink

Det tror jag också, Rune:-) Har vi bara lite tur med väderleken så ska det bli bra....å har vi inte tur med väderleken så blir det en kanonhelg ändå! :-)

2011-07-20 @ 21:09:44
Postat av: Storm

Nu är det röjt även på översta sträckan i Storån, träna på ni som behöver;-)

Hae't Gött !

2011-07-21 @ 17:52:37
Postat av: Åsa-Nisse

Låter nåt dä mä superlativena. Väl mött kompis. Vi hörs Nesse

2011-07-23 @ 16:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0