Gunnar Hansen

Tror minsann min överhettade hjärna är värd en rekreationsfilm. Kan möjligen en film från -74 erbjuda vad jag vill? Blu-ray, remastered och restored...Leatherface med motorsåg. Perfekt kvällslektyr med en smula romantik, spänning och lite våld;-) The Texas Chainsaw Massacre är en film alla bör se. Varför då? För att få insikt om att allt inte är sprayat i rosaskimrande romantik med hallondoft och tindrande barnögon. 
Verkligheten slår alltid filmens värld. Insikt.

***

Slog ner min alltför tunga röv på en av Bykrogens bänkar för att avnjuta lunch med H och tre ungar idag. Hann knappt börja förrän en frilansjournalist från våra norra områden stannade till och började orera å det grövsta om fiske och hur jävla dåligt fiskevårdsområdena fungerade. Man fick ju bara småfisk när man fiskade. Det var ju för mycket regler. Han lyckades också blanda in ordet markägare i sina allt annat än välkomponerade meningar. Hade jag inte varit så jävla hungrig hade mina fyra pannkakor lätt kunnat förpassats ner i hans gurglande strupe. 
Han passade också på att odugligförklara mig som fiskare också, att jag fiskat i fyrtio år var inget mot hans 56 år med spö i näve. Han kände sig också åsidosatt som husbehovsfiskare.
Att stanna till och hoppa på mig som han gjorde betyder tamigfan att det vore en ynnest att klämma på fanskapet en högerslägga. Ingen hänsyn till att det satt tre småbarn där inte. Ingen hänsyn till att det satt andra gäster där som fick lyssna på vårt meningsutbyte. Är hjärtligt trött på HELIDIOTER! Han hade, föga förvånande, inte ETT rätt i något av det han sa. Jag gav honom erbjudandet att boka fiskekurs hos mig så att han kunde lära sig att fånga matfisk men tror han sa nej till det faktiskt. 
Ganska underligt då han borde tacka ja eftersom han gått fisklös i 56 år. Borde man inte ta chansen när man får den att förkovra sig? 
När fan ska människor ta till sig kunskap? Måste man gå omkring och vara idiot hela sitt liv? Varför avstannar utvecklingsfasen hos vissa? Varför vill man inte bli något mer än en vandrande amöba utan fungerande hjärnverksamhet? 
Ja, frågorna är många och inga svar finns. Kan också upplysa om att nästa gång våra vägar korsas kommer min mun att tala utan att ha hjärnan helt inkopplad vilket jag i normala fall har. Men nu är måttet rågat. 

***

Börjar bli dags att dra in en rejäl travvinst. Högst troligt blir man husägare imorgon:-) Har inte analyserat husköpet helt komplett men är man så gammal som jag så är det bara att köra nu. Kan avslöja att fiskedelen/verksamhetsytan hamnar på 234 kvadrat. Ska räcka en bit;-)

   

Kommentarer
Postat av: Åsa-Nisse

Lycka te mä huse. Kan du avsätta en del i verksamhetsytan te tafskrok. Här börjar dä svämma över å igår feck katten en i vänster baktass. Eulalia feck nästan spel å ba mi att förflytta atteraljera ut i veboa eller nåt annat. Trevli helger Nesse

2011-07-08 @ 19:40:47
Postat av: Mr Pink

Tack, Nesse! Självklart kan jag avyttra en yta för tillverkning av sådana där kanongrejor:-) En katt har ju nio liv....och då måste de ju ha en jävla massa bakben att ta till också så det kan ju inte vara någon fara;-)Trevlig helg till er också

2011-07-09 @ 16:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0