Att upplysa

...är något som måste göras. Gärna av de som har kunskapen.

I Orsa Fiskevårdsområdesförening finns det i styrelsen 20 personer. En....EN av dessa går emot allt vad god fiskevård betyder och driver, på andras uppdrag, någon sorts kampanj för dammar, kraftverk och underliga fiskodlingar. Det är ganska lätt att avfärda honom som en förvirrad man MEN det ju också så att när han bereds plats i olika medier blir det gärna "sanningar" för människor i allmänhet. Därför måste, i det här fallet, trams bemötas och samtidigt förklaras så att alla kan bilda sig en uppfattning om vad som verkar mest trovärdigt.

Därför är han och hans gelikar nu bemötta. Hoppas att man nu läser detta och tar till sig hur det faktiskt ligger till.

För övrigt kan ju nämnas att hans framträdande inför kommunfullmäktige inte var någon av det mest imponerande framgångssagor som framkommit. Hans medborgarförslag tog inte fullmäktige med storm, kan man nog säga. Han blev istället ifrågasatt vad han pysslade med som går emot hela styrelsen och dess arbete. 
Medborgarförslaget var inget för kommunen, helt enkelt.

Tar för givet att han ställer sin plats till förfogande i styrelsen vid nästa årsstämma....fast nu ljög jag. Det tar jag inte för givet:-P Blir snarare åt andra hållet när hans bundsförvanter mobiliserar för att ta över styrelsen och om de lyckas så är ju förutsättningarna till att allt arbete och planering som fiskevårdsområdet genomfört och tänkt sig genomföra kommer att raseras på en rekordkort tid.......Det vore väldigt sorgligt. 

Om man nu får hoppas så kan man ju just hoppas att de tar sitt förnuft till fånga och låter styrelsen fortsätta som förut (förutom nämnde motvallsfarbror).  Vi får väl se vad som händer den 14 april. Kan bli ett långt möte.

Här är länken till Orsatidning där bemötandet är infört 

 http://www.orsatidning.net/?p=5721

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0