Plogat

Åkte iväg på en liten naturrunda igår. Pimpelgrejorna med i bilen förstås. Hade tänkt oss att äntra Harpsjön, norr om Untorp, för att se hur den fungerar på vintern. Eller rättare sagt om den förändrat sin vinterstatus sedan svunna år då den var extremt trög vintertid. Nu är den ju full i abborre, huggvillig abborre sommartid. Så kanske det kan nappa även vintertid nuförtiden.
Men nu var det så att när vi åkte förbi Laxsjövägen så var den plogad, vilket inte hör till vanligheterna, så då svängde vi upp där då den varit i bakhuvudet några år nu.
Nu visade den sig inte vara någon höjdare, i alla fall inte på den korta stund som vi befann oss där. Vi lyckades fånga 5 abborrar, Helena och jag. Väldigt trögt och jag provade några ställen runt sjön. Hård vind hjälpte ju inte till för att hålla oss kvar på sjön.

Nu siktar man mot Harpsjön en annan dag. Nån jävel ska man väl kunna lura upp, tycker jag.

Imorgon blir det Affärsutvecklingskurs hela dagen. Puh.

Ikväll ska dock först Tottenham-Milan avnjutas. Kommer att korsa njurarna för att Zlatan lyckas hänga in två konstmål och Milan går vidare i Champions League. Såg i någon tidning att de trodde Tottenham med Bale i spetsen skulle springa åttor kring Milans ytterbackar. Ja, så kan det bli men tror inte det blir på Abates kant. Abate utvecklas och är i mina ögon en kompetent ytterback.
Ikväll får vi se


Kommentarer
Postat av: Björnee

HEJ VÄNNEN! Håller på att fixa lite till sundsvall,ska ju dit! Fan har aldrig lyckats där,så ska ja va ärlig ,,,vet inte va fan ja ska fixa! Jag har ju en likadan kont som Jörgen,tror du han märker om jag (råkar) ta fel,å tar hans kont istället,det kan han väl aldrig märka? KRAM!

2011-03-09 @ 15:38:37
Postat av: Storm

Nix;-)



Ska bli bautakul att umgås med alla vänner igen och rädda lite abborrliv från att plågas under isen.



Hae't Gött !



2011-03-09 @ 21:43:52
Postat av: Mr Pink

Byt kontjävel, Björne! Men tänk taktiskt och gör det EFTER tävlingsslut och INNAN invägning;-) Du kan avleda honom genom att slänga en näve Vimpirkar ut på isen så springer han efter för att rädda...fjärden från miljöförstöring;-)

2011-03-09 @ 22:46:41
Postat av: Björnee

Smart MR PINK! Men tror du Karln fattar vad Vimpirkar är??? Han fiskar ju för FAN med INGEN PIRK! Ska bli kul att träffas Jörgen, tänkte på en sak.... ska Sebastian med?

2011-03-10 @ 19:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0