Norges nationaldag

...är ju också idag. Vilket medförde att min helg förlängdes med två dagar. Imorgon blir det Norge igen men med bara en övernattning så känns ju veckan överkomlig:-)

****

Planerat en del event, fiskeweekends och annat firmaarbete under de här dagarna. Förhoppningsvis kan allt knytas ihop och ge någon utdelning så småningom.
Nya broschyren är även den snart klar. Bollat med Orsakompassen några gånger och nu börjar det bli färdig produkt. Ska även försöka få till en engelsk version direkt.
Sen är det bara att trycka, pröjsa och dela ut.

****

Börjar känna mig litegrann som Hitler...eller Alexander den Store. Inte i alla avseenden dock. Just i betraktandet av människor. När jag tittar på dem och ser hur de är klädda, hur de beter sig. Tänker på deras kunskaper, deras liv och hur de binder samman ord till meningar.
Känner mig lite bättre än dem, lite superior. Lite över dem helt enkelt.
Så nästa val röstar jag säkert på moderaterna.

****

Some movies

"Skyline" Ganska så välgjord sci-fi om när utomjordingar bestämmer sig för att ta över vår lilla planet. Gillade den här faktiskt och får 3 säckar utomjordingsslem i betyg

"Due date" med bl a Robert Downey Jr. Några roliga scener men helheten brister och 2 Stackmorasurskallar i betyg

"Dog House" En smula kladdig skräckkomedi som inte är speciellt kul eller nydanande. Nej, betyget blir 1 avklippt luftstrupe

****

Plockade ihop meteboxen igår och åkte ner till Lillån med familjen. Var lite småproblem med boxen då ett av benen gick väldigt trögt i hålet där det skulle sitta. Få se om det går att åtgärda på något vis.
Blandade ihop lite Geers Skimmersmix och mäskade upp 11,5 m. Mäskade även kort åt kidsens femmetersspön.
Nappade inte så bra som jag trodde det skulle. Fick mört och löja för att efter en halvtimme bumpa en feting till brax. Sedan dröjde det ett tag innan det var dags att tappa en brax till:-P
Kidsen drog fisk hela tiden och Hugge var den enda som lyckades få en liten brax:-)
Får väl försöka få revansch en annan dag:-)

****

Elitloppet närmar sig också. Bord på Kongressen har vi möjlighet att få nu enligt GrevNils. Kostar en slant men det är det värt att få sitta skönt, käka trerätters och se bra vid fönsterbord. Håller tummarna för det. Ett litet aber är det tyvärr, vi måste bestämma oss ikväll och det är inte helt lätt att få tag i alla.
Vem vinner då? Rapide Lebell om han klarar av att hämta sig från den fullständigt sanslösa styrningen som han fick i Oslo. Tveksamt om han hinner hämta sig. Arch Madness får nog ändå bli mitt tips då det verkade vara en riktig toppkuse, sen är det ju dubbelplus med en BRA kusk i Björn Goop. Nog fan är svenska kuskar bäst i världen, det är bara att fastslå. Lallarkuskar från Staterna eller från Frankrike har man sett nog av.
Min riktiga outsider är Joke Face! Han borde få en inbjudan och kommer nog också att få en.
Även Wishing Stone räknas högt upp om den kommer med. Vilken speed den har.

****



Kommentarer
Postat av: Åsa-Nisse

Reinfeldt blir nog gla när Orsamoddarna får ett nytt språkrör med tyngd (i rösten). Ha-Ha

2011-05-17 @ 22:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0