Övertränad

Pumpat på med jogging, cykling och styrketräning. Klart som fan att kroppen ska börja jäklas, gick ju tydligen för bra. Mitt sämsta knä har börjat svälla, är uppenbarligen vätska i det. Men vafan, vätska dunstar väl? :-P
Får se vad som händer, lufsar väl på tills det inte går längre.

***
Såg, tyvärr, en annan föredetting på tv ikväll. Roy Jones Jr, en gång i tiden världens absolut bästa boxare, overall i alla klasser. Sett många matcher med honom när han var som bäst och det var en fröjd.
Ikväll gick han match som 42-åring mot en ryss, Lebedev. 10-ronders och Jones Jr stod tills det var 10 sekunder kvar av matchen, då small det:-(
Visserligen började han bra och snabbheten fanns där, åtminstone vissa fragment, men mest är det tragiskt att se gamla idoler som inte håller. Till råga på allt är ryssen ingen stjärna heller.

En annan gamling, dock i betydligt bättre form, går upp i ringen ikväll, Bernard Hopkins. Han är till och med äldre än Jones Jr men han sköter sin fysik på ett annat sätt. Daglig träning, ingen booze, ingen skitmat och så har det tydligen varit genom alla år. Återstår att se om det räcker. Vore kul om en gamling visar var skåpet ska stå.
Tror han har en bra chans även om matchen mot Pascal går på bortaplan i Montreal. De möttes i december och då var mästaren Pascal i rejäl gungning och det blev oavgjort. Håller tummarna för en magiker, Hopkins.

***
Travet idag och jösses vad lätt Viola Silas växlade packet från rygg ledaren. Grym prestation och inbjudan till Elitloppet via mobilen(som sändes i tv) var kul och rörande:-) Hoppas hon tar loppet på rätt sätt och att Fredrik kan tacka ja till inbjudan.

***
Såg en film ikväll, "In their sleep". En fransk rulle med Anne Parillaud, om ni kommer ihåg gamla Luc Besson-rullen "Nikita" så vet ni vem hon är. Nikita för övrigt en kanonfilm.
Det var nu inte den här även om min morbida sida gillade slutet:-) Sevärd

***

Fick in en beställning på några filmer och ett par böcker i veckan.
Patrik Sjöbergs "Det du inte såg" lär man ju läsa så den ligger nu på vänt. Sedan beställde jag Schyffert/Lindströms tablebook "Ljust&Fräscht"


Två gamla filmgodingar väntar också på att återses.
Walter Hills western " De laglösa" måste ju vara värd en återtitt


Charles Bronson och Lee Marvin i "Death Hunt"


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dä ä lätt å bli övertränad när en legger på som en rem. Rom byggdes ju som bekant inte på en dag, så du får nog slå å lite på takta å nöja de mä att dä går åt rätt håll. Själver kör ja på som vanlitt mä skogsröjninga som basen för träning. Problemet för mi ä att dä bygger lika bra som tar på lekamenna. Så viktmässit har dä inte hänt så möe sen vadet, men dä går åt rätt håll. Rådet från mi ä att du sätter di i roddmaskinen å vilar ditt ömma, svöllna knä tills dä blir bättre. Glöm inte å va rädd om dig å simma lugnt. Hälsningar från Åsen.

2011-05-24 @ 11:41:48
Postat av: Mr Pink

Tack detsamma, Nesse:-) Ska försöka coola ner mig,man vill ju ha snabba resultat så man kopplar greppet du vet;-) Blir nog en vätsketappning av knät någon dag...Så du håller på att lägga på dig muskler, en Nesse med sixpack! Det blir något att skåda när du flexar till uppe vid Tandsjön i november;-)Take care

2011-05-25 @ 06:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0