Stekare

Då hyvlar man iväg till huvudstaden en sväng över helgen. Solvalla väntar och med bokat bord känns det som att vi har ordnat för oss:-)
Eftersom man vill ha ombonat och är en riktig stekare med en aura av väldoft, glamour och hybris så känns helgen som att det ska bli en lyckad sådan. Det vill säga att tron på att pengar ska ramla över mig som manna från himlen är STOR!
Well, tiden får utvisa och gud tilldela.

Har packat väskan med lite frågesporter också så att herrarna ska få använda hjärnan en stund. Om de har någon;-)

Mitt slutliga tips på Elitloppets vinnare får bli.....Äh, det är svårt att ens gissa. Men ändå....tippar jag Arch Madness. Perfekt spår i försöket bör innebära även perfekt spår i finalen. Spåren betyder mycket i de här fälten och det går inte att gå ute i spåren och runda de här hästarna....tror jag. Möjligen att Rapide Lebell kan stå för en sådan rundning men med en grovlallare i sulkyn har hästen oddsen emot sig. Outsiderbudet tror jag är Iceland, blir bortglömd den här gången men tänk på att han vann ifjol, i princip, utan lopp i kroppen. Det har han nu och blir det bara bra väder så är Iceland med dem i mål. Blir det dåligt väder är han chanslös.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0