Stollar överallt

Ja, nog fan finns det stollar så det räcker till.

Superstollarnas nya forum tycks vara www.avpixlat.info  Orkar inte ens göra annat än be de som sympatiserar dra åt helvete.

***

Mycket rabalder om gränsdragningar och annat skit i samband med Uppdrag Granskning häromdagen med anledning av de två föräldrar som blev fråntagna barnen med misstankar om att det förekommit sexuella övergrepp. Föräldrarna fick alla sympatier.
Läser man den här bloggen, och OM den skulle vara sann, får man mer kött på benen och kan fundera över gränsdragningsnormen i att låta barnen "mjölka pappas snopp".....


http://minipip.blogg.se/2011/january/utkast-jan-17-2011.html

***

Några av de största STOLLARNA tycks vara de som tillhör alliansens politikerkår...Läser man det här så blir man förbannad över den brist på solidaritet, medkänsla och allt annat som uppvisas av den moderate politikern...I alla fall blir jag det.

http://www.rfhl.se/rfhl15/index.php?option=com_content&view=article&id=390%3Abesokavverkligheten&catid=40%3Alar-socialpolitik&Itemid=30


***

Sen över till något roligare! :-) De roliga stollarna! De som verkligen trodde/ville ge Guldbollen till någon annan än Zlatan:-)
Hahaha, det var kul faktiskt.

Guldbollen delas faktiskt ut till den fotbollsspelare som varit bäst över hela säsongen. B Ä S T

Inte till den som sprungit mest, läs Elmander, som en del riktigt roliga stollar ville ge guldbollen....Då kan de ju lika gärna börja ge den till någon duktigt långdistanslöpare istället om det vore löpning som gällde.
En del ville ju ge den till Källström också....Hohoho, nästan ännu roligare:-) Att sopa upp en frispark i krysset i en avgörande match var bra men det är ju inte direkt så att han gjort det i varje match eller ens varit ordinarie i Lyon hela säsongen....

Jaja, nog är det lite kul med sådana stollar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0