Tempoökning

Ja jävlar

Händer mycket nu och mina fingrar och allt annat än habila hjärna saknar att sätta ihop bokstäver till nonsens. Ska försöka tillfredsställa det behovet lite bättre framledes, om det går. Målsättningen är sådan i alla fall och faktum är som det alltid varit, egoistiskt och självförhärligat, mår bättre när ord präntats ner på vit bakgrund.

Blev en hjärtkoll på lasarettet idag, ultraljudsundersökning följt av en cykeltur som fick mig att lungventilera å det grövsta. De hittade iaf ett hjärta när de körde ultraljud, var nöjd då och försökte resa mig men de ville titta vidare...
Inga större fel hittades, inga mindre hellre mer än en något förstorad muskel som inte gick utanför ramarna så det var ingen fara.
Cyklingen avlöpte den här gången väl, blodtrycket höll sig inom ramarna och även om det var högt en stund var det under hård belastning så det skulle visst vara normalt. Provsvar inväntas.

Annars blir det troligen operation av karpaltunnel framledes, kanske även två knän får syna några vassa instrument...:-P

***

Den gode, välformade och flärdfulle Pelle Ernst gästade residenset i helgen som nyss avslutats. En trevlig helg där bland annat älgfile med rosépepparsås och hasselbackspotatis avnjöts en kväll, den andra kvällen blev det Ylengösfilé panerad i parmesan och trattissås med potatis....Tror det blir en bra invägning så småningom gällande vårt VAD:-) Tanken var att gå ner i vikt och ska satsa hårt nu fram till november:-P
Pelle var också med och metade våra avslutande km-tävlingar i internationellt mete som vi la i Lillån för enkelhetens skull.
Fisket var ganska dåligt men ändå intressant.
Jörgen lyckades vinna bägge tävlingarna och blev därmed årets klubbmästare. Stort grattis till den jäveln;-)
Tävling 1
Peg 1 Rolf Andersson  730 gr  4
Peg 2 Göte Sjölin  610 gr  5
Peg 3 Jörgen Storm 4820 gr  1
Peg 4 Pelle Ernst 650 gr Utom tävlan
Peg 5 Peter Lindh 2030 gr  2
Peg 6 Mats Lilja 400 gr  6
Peg 7 Kenneth Lilja 1510 gr  3

Själv fick jag bäst på tp 12 meter, även om kortplatsen invid bryggan gav en del också. Hade bara mört och någon enstaka abborre i mitt nät. Jörgen och Peter var de enda som fick brax.

Tävling 2
Peg 1 Mats Lilja  0  7
Peg 2 Kenneth 290 gr  2,5
Peg 3 Rolf A 190 gr  4
Peg 4 Pelle 340 gr Utom tävlan
Peg 5 Peter 290 gr  2,5
Peg 6 Göte 0  7
Peg 7 Jörgen 1570 gr  1

Fisket ännu sämre och fick endast några mörtar på matchspö.

Slutställningen i km

1 Jörgen Storm 1+1 =2
2 Peter Lindh 2+2,5= 4,5
3 Kenneth 3+2,5= 5,5
4 Rolf 2+4= 6
5 Göte 4+5=9
6 Mats 6+6=12


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0