Getting ready...

En halv dag i garaget och plötsligt fann nya elastic sin plats i topparna. Härligt! Lyckade även gå igenom en hel del material som fick sin beskärda del av omvårdnad.
Nu återstår att fixa tacklen och sedan är man väl klar för att kallpostning i Örebro i dagarna två....

Hoppas förstås på löja:-) Visserligen är man lika snabb som en stelopererad myrslok nuförtiden.....men det räcker väl ändå mot de andra likstela figurerna;-)

MEN imorgon är det dags för pimpeltävling! Gissar på att det kanske är den sista för säsongen;-) Kan ju också vara så att det är dags för årets första bad imorgon...men som tur är blir det isf med kläderna på, har ju missat Beach 2012 totalt:-P

"Min" Hemsjön i Untorp får äntligen stå som värd för en tävling. Ska bli jäkligt kul att se vad det kan bli för vikter och framförallt var de får fisken på för ställen. Vill ju mena att Hemsjön är en skaplig pimpelsjö nuförtiden och tror på en skaplig vinnarvikt om än inte någon jättevikt. 4-5 kg vill jag tro åtminstone....för att ligga lite lågt:-)

Ledig vecka från Norge nästa vecka och det känns skönt. Behöver verkligen lite hemmaplan nu då jag är överhopad med en massa göromål. När travhästarna inte riktigt sköter korten som jag vill och norska försäkringskassan ligger efter ända sedan 20 januari(!) börjar det bli smått ekonomiskt pressat läge.....:-(

Var synnerligen nära häromkvällen på Jägersro när EN lyllos lyckades sätta raden och rapa hem 1,7 mille. Själv hade jag två femmor men satt och hoppades att det skulle bli så att ingen lyckades sätta sexan för då hade utdelningen blivit bra mycket bättre på femmorna. Men en jävel skulle naturligtvis hålla sig kvar :-P

Värre var det dock för min käre vän Grev-Nils i onsdags, endast två rader med 8 rätt och dryga 3 mille till dem. I loppet han missade hade han den som fick stryk.....på närgånget målfoto! Den var också streckad mindre än den som vann....Alla som kan trav det minsta inser vad det skulle kunna inneburit. Även för mig då jag absolut krävt någon form av sidovinst, för lång och trogen tjänst hängande i Grev-Nils marionettdocketrådar:-)
Synd!

Annars funderar jag på att skapa och börja sälja boxershorts......Typ " Liljas boxer - för män som vill ha utrymme" Alltså för män med stor mage och small dicks......:-)

Apropå magen så är det faktiskt så att den krymper! K R Y M P E R !! Fatta det! Har gått ner svindlande 6 pannor och närmar mig strecket 120 i salig hastighet. Snart är jag inte tyngst i Orsa längre.

By the way, hörde att ett par ekonomer gav rådet, så här i tider av nedgång i ekonomin, att SPARA genom att amortera mer på bolånet....Okey, om man känner av dålig ekonomi så har åtminstone jag svårt att se att man ska amortera mer för spara.....Är jag totalt fucked up i mina tänkande delar eller är det som jag misstänkt en längre tid. Att världen befolkats av idioter?

Sen, än en gång. Jag är FÖR abort. Abort borde man kunna välja minst intill att objektet fyllt 30 år.

Ha en skön resterande helg

Kommentarer
Postat av: Storm

Gillar :)



Hae't Gött !

2012-04-30 @ 15:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0