Åsiktsfrihet

Ibland händer det att min energi går åt till att irritera mig på saker som i regel är lönlöst att irritera sig på.

De här JÖNSARNA som far runt i bloggtrollsvärlden och vill skapa någon sorts allmän opinion för att utrota vargen. Ett exempel är ju Naturbrukaren. Som INTE tar in speciellt många kritiska kommentarer, som vill bestämma exakt vad som ska springa på hans mark och som innehar en SNÄV hjärna (som de flesta nollvisionärer) OCH som inte tycker man ska/FÅR ha en åsikt såvida inte man bor i ett vargrevir!

Hur urbota inskränkt får människor bli?

Finns det ingen hejd på inavel?

Är det kepsarna som hindrar kunskapen från att läcka IN?

Snacka om kyligt samhällsklimat om man inte tillåts ha åsikter kring vad som händer andra människor och vad som händer på andra ställen på VÅRT jordklot.
Nä, man ska bry sig i sig själv och vårda sin lilla markplätt som man ärvt/köpt och inte bry sig ett skit i andra. Ett vanligt förekommande fenomen är också att de här markägaren tror att kunskap kommer genom sina gener. Att det inte går förvärva kunskap på något annat sätt. De dömer alltsomoftast ut all tänkbar  s k expertis som finns inom området.

Idioter!


Kommentarer
Postat av: BJÖRNEE

Såg kortet på din FAR! Lilja känn dej stolt! Proper man.Hoppas att 12 blir vårat år. KRAM!

2012-01-06 @ 11:55:50
Postat av: Mr Pink

Tack Björne! Han är stiligare än vad jag är:-) Vi håller tummarna för 2012 och nog fan ska vi väl kunna skrapa åt oss nånting tycker jag:-) Kram på dig med

2012-01-06 @ 12:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0