Framgång?

Rullade sakta över Storåbron häromdagen och min blick konstaterade att Boggviken snart är isbelagd. Vilket i sin tur betyder att säsongen för lake är här snart.
Gissar att vår käre Knog ligger i startgroparna med full koll på det materialistiska och med telefonnumret till lakpimplarn Storm nedskrivet, med snirkligt pompös stil, på en skrynklig lapp i sin vänstra näve.
Önskar att det får bli ett framgångsår för Knogen, naturligtvis på alla plan, men kanske ändå främst att han får kröna sin karriär som lakpimplare med ett fetlagt exemplar. En fisk att berätta om, sittandes i en knarrande gungstol med ett hemknypplat överkast över benen, för sina välartade barnbarn i en långt framskriden framtid.

Lycka till, Knogen.

***

Imorgon är det företagarfrukost och det är alltid gott att få frukost serverad. Går nog dit och lyssnar in lite vad som är på gång. Brukar vara intressant och är ju en fördel att träffa lite folk ibland också.

***

Sitter och skriver förslag på en ISDAG i samarbete med Mora of Sweden. Hoppas det ska gå att få till och göra nåt bra med. Demonstrationer, nya grejor, udda tävlingar...och möjligen en riktig tävling. Vi får se.

***

Kollade på "Bridesmaides" häromkvällen. En rätt så bra skrattpärla. Klart sevärd.

Tyvärr kollade jag på "Hike" också. Den kan ni slopa...om ni nu ens vet om dess existens. Usel.

***


Kommentarer
Postat av: Ståbis

Pekka var och tog lake förra veckan under bron,blinkpirk och mört.

2012-01-04 @ 22:13:59
URL: http://ofc.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0