Människor

Skrev det här på Facebook idag efter gårdagens händelser i Orsa och efter flera dagars idiotskriverier på Facebook.
 
Det måste vara drygt att vara inskränkt ortsbo och se en utländsk registreringplåt på en biljävel.
Det hör ju inte hemma i Orsa verkar det som när man läser alla dårars statusuppdateringar. Tycker det finns anledning för vissa att reflektera och rannsaka sig själva när det nu gick som det gick för de som bodde på Hansjö Stugby där deras två bilar vandaliserades och om de var fattiga innan så inte fan blev det bättre av det här. Även Hansjö Stugby fick utstå skadegörelse.
Hur kan man vara så inihelvete livrädd för några människor som går från dörr till dörr för att knacka på och sälja några tavlor eller tigga nån krona? Ni hade inte ens några belägg för att de gjort något av allt det ni skrev att de antagligen skulle göra.
Kanske skulle en resa utanför kammarväggarna, eller varför inte utanför landsgränserna, råda bot på delar av er sorgliga människosyn. Där räknas inte Finlandskryssningar eller stänkarresor till Mallis, okey? Eller prova att P R A T A med människor av utländsk härkomst så kanske ert hjärta kan utvidgas till att känna FÖR ALLA människor, oavsett ursprung. Själv fortsätter jag vara misantrop och min misstro kring mänskligheten grundar sig i mångt och mycket på ert beteende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0