Minnesluckor

Vilken härlig onsdagskväll! Tack Zlatan!
 
Känner vördnad över att få uppleva Zlatan i det här livet. Vilken fotbollsspelare det är. Fanns ju en ganska stor andel fotbollsanalfabeter som hävdade att Sveriges landslag är bättre UTAN Zlatan. De lär väl visserligen fortsatt ha den åsikten och sitta ensamma på sina kammare.......INLÅSTA på sina kammare.....
 
Nä, nog börjar det väl bli dags att öppna ögonen och erkänna Zlatan som den bäste fotbollsspelare Sverige någonsin haft. För mig finns ingen tvekan. Kan till och med sträcka mig längre.
 
Erik Almqvist och övriga packet av hans kaliber lär ju kanske inte hålla med. Zlatan är ju inte svensk enligt deras körschema. Skönt med filmer som visar det rätta ansiktet och för svenska folket att beskåda.
Oroande är ju att 10 procent av svenska folket röstat på dårarna. Största dåren är ju ändå, tveklöst, Kent Ekeroth. Kanske inte den mest välproducerade hjärnan som hamnade mellan hans öron.
 
Kan vi inte bara sluta lägga en röst på det skitpartiet. Tack på förhand
 
Almqvist lyckades också med konststycket att hävda att han inte ljugit, han hade bara minnesluckor. Snillrik snubbe. Eller kanske inte riktigt då. Patetisk är väl möjligen det rätta ordet
 
Nåväl, nog om SD.
 
Tack Zlatan för en magisk show. Mina ögon tårades av glädje
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0