Moneymoney

Travet för dagen till ända och som vanligt har man lyckats saxa sig igenom skiten. Ju längre dagen led desto mer blev Wiss Rambo draget som skulle leda till slantar. Den lades därför till på bolagssystemet på bekostnad av ett gäng hästar i sista avdelningen. Hjälpte det?  Lika mycket som smör i en röv.......bara lite. Så det blev bara tre femmor på den bongen.
 
MEN minsann lirade man inte ihop ett system strax innan inlämning också. Där hade man alltså suttit och värkt fram Wiss Rambo och kom den med på systemet? Nä..........Blev den enda jag missade och med 8 kameler i sista hoppades jag på skräll där åtminstone men det blev favoriten som tog hem det och därmed stannade min utdelning på nästintill 8 lax.
 
Det bör vara dags snart för en rejäl vinst känns det som. Är och nosar likt värsta byrackan och är hoppfull om att det ska inträffa.
 
Bara att salta såren och komma igen alltså.
 
Kollade is som hastigast i förrgår. Var ca 3 cm fin kärnis. Tyvärr är väl mina krav på is numer närmare 20 cm så det lär dröja några dagar till:-P
 
Tog en fika med WP på fredagförmiddag också. Blev en lång sittning på nästan 2 timmar där det avhandlades både pirkar, cigarrer, humidorer, rom och politik plus en del annat:-)
 
Ikväll kollar vi in Sylvia Vrethammar och Olle Ljungström i Så mycket bättre. Kan bli hur bra som helst:-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0