Ovansiljansmästerskapen på Storhamrasjön 2013

I fem timmar och strålande solsken kämpades det idag på Hamrasjön om vem som skulle ta hem den prestigefyllda titeln som CHAMPION på Hamrasjön.
Blev inga supervikter som det varit några gånger men mycket dugliga 11,6 räckte för att Per Morelius, Borlänge, fick lyfta segerchecken.
Har ingen resultatlista än men den dyker säkert upp snart någonstans.
 
Själv hade jag en plats ner mot dammen som var mitt mål, ca 4 km. Stundtals väldigt tungsprunget....med betoning på tung så får ni tolka det hur fan ni vill ;-) Skare som brast och snö under....drygt.
Tog mig i alla fall dit och fick fisk direkt i första hålet och sen hade jag inte många tomhål resten av dagen. Tyvärr var storleken inte mycket att skryta med, precis som i vanliga livet. Fick dock några bättre sista timmen som byggde på lite vikt.
Körde på där och hade lite funderingar kring om det var 1 timme eller 45 minuter in. Skickade ett sms men fick inget svar och dum som jag var så ringde jag inte och kollade. Valde det sämre alternativet och chansade på 1 timme, smart va? Men var helt enkelt fiskkåt och körde tiden ut.
Snubblade in på 55 friska minuter med hjärtat hängande i en snortråd under hakan.......Ja, det var alltså 45 minuter in och bara att väga in påsen och få en inofficiell placering:-) Hade nästan 8,4 kg och det hade räckt till en sjätteplacering idag.
Är nöjd med det även om fisken kunde varit lite större förstås.
 
Några bilder
Jonas "Sparven" Gustafsson vinner Pimpelsportscupen och ser så jävla glad ut att man blir rädd;-)
Per Morelius vinner herrklassen. Att han orkar hålla mig med en hand! Imponerande!
Lagsegrarna Ture, Jörgen och Per
Alla segrarna från dagen
Kortförsäljning
Damsegraren
Prisutdelning

Kommentarer
Postat av: Storm

Bra kämpat Kenneth!
Tror jag hänger på till ditt ställe nästa gång.
Hae't Gött !

2013-04-02 @ 11:34:51
Postat av: Mr Pink

Tack, ja nog fan fick jag kämpa :-) Förstod att jag skulle få lida i efterhand och ryggen är helt jävla körd just nu. Men ska försöka tvinga in den i lite rörlighetsträning och vem fan vet? Kanske man pallar med ammunitionsbacken på torsdag? :-)

2013-04-02 @ 15:45:25
Postat av: Storm

Träningsvärk är bra !

2013-04-02 @ 22:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0